Wie zijn al die (nieuwe) bestuursleden?

61

Het bestuur van DSV’61 bestaat uit een 9-tal personen. Er is gekozen voor een flinke vernieuwing van het bestuur. Heel veel kennis, ervaring en enthousiasme is samengekomen. Sinds kort zijn namelijk bijna alle functies, op de voorzitter na, binnen het bestuur ingevuld. De vereniging heeft weer een bestuur dat, ondersteunt door diverse werkgroepen en commissies, direct aan de slag kan. Maar wie zijn wij?

Arjen Karzijn (penningmeester)
Sinds 1 november 2022 ben ik penningmeester van onze prachtige vereniging. Ik ben vanuit mijn rol verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen binnen DSV’61. Gelukkig word ik hierin ondersteund door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Samen vormen wij de financiële commissie. Ik vind het mooi om te zien dat het aantal leden, het aantal bestuursleden en het aantal vrijwilligers blijft stijgen! Samen zorgen wij er met zijn allen voor dat zoveel mogelijk mensen bij DSV’61 kunnen voetballen.

Ik zelf ben in 2002 bij DSV’61 terecht gekomen. Na twee jaar in de junioren, drie jaar in het tweede en vele jaren in de lagere senioren gespeeld te hebben, mag ik nu al een aantal jaar mijn opwachting maken bij de 35+. Ik woon in Nunspeet, ik ben getrouwd en ik heb een zoon Bas en een dochter Saar. Naast de voetbal vind ik het erg leuk om te koken, een voetbaltrip naar Engeland te maken of om de zon op te zoeken in Frankrijk! Tot ziens op De Haere!

Imke Krijnsen (secretaris)
Hoi! Vanaf december 2022 mag ik mij secretaris van DSV’61 noemen. Een eervolle functie waarin ik samen met mijn mede bestuursleden verantwoordelijk ben voor de dagelijkse leiding van de vereniging.

Het voetballen is op jonge leeftijd begonnen bij vv Nunspeet. Inmiddels voetbal ik al ruim 10 jaar bij de mooiste club op de veluwe, DSV’61 natuurlijk. Naast voetballen ben ik lid geweest van de activiteitencommissie en heb ik op een blauwe maandag de jeugd getraind.

De aankomende periode zal ik mij de bestuurstaken zo goed mogelijk eigen maken en ik hoop daarna een waardevolle aanvulling te zijn in het bestuur. We komen elkaar vast tegen op onze club. Mocht je meer van mij willen weten, spreek mij gerust aan.

Jan van Spijkeren (bestuurslid junioren)
Ik ben Jan van Spijkeren, 28 jaar en werkzaam in de ICT. Ik heb gevoetbald vanaf mijn 10e tot mijn 21e bij DSV en ben helaas gestopt met zelf voetballen i.v.m. een blessure. Vanaf mijn 18e was ik al begonnen als jeugdtrainer en heb dat tot 3 jaar terug met veel plezier gedaan. Ondertussen zit ik voor het 4e seizoen in het bestuur.

In het bestuur zit ik voor de afdeling jeugd. Het belangrijkste is daarin dat er voor de jeugdspelers een veilige en leuke omgeving is waar op een zo goed mogelijk niveau gespeeld kan worden. Een belangrijk onderdeel daarvan is elk jaar het maken van weer een passende indeling voor de jeugd en daar goede trainers en leiders bij te krijgen. Dit is bij een kleine club als DSV altijd weer een uitdaging. Gelukkig kunnen we samen met de technische commissie en de betrokken jeugdtrainers hier elk jaar weer een goede invulling aan geven.

Wilco Hofmeijer (bestuurslid senioren)
Ik ben Wilco Hofmeijer, bestuurslid senioren (heren). Ik ben 41 jaar, getrouwd met Marijn en heb 2 kinderen. Bram van 11 en Eva van 6
In het dagelijks leven ben ik Bouwmanager bij Prorail. Hier ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van aanpassingen of vernieuwingen aan het spoor uitgevoerd door de aannemers.
De selectie elftallen en de overige senioren bij de heren vallen onder mij. Samen met de coördinatoren zorg ik ervoor dat er iedere zaterdag gevoetbald kan worden en dat er voldoende materialen voor de teams beschikbaar zijn. Soms kom je me ook tegen bij andere dingen dan voetbalzaken, DSV’61 is een bedrijvige club met heel veel verschillende uitdagingen die de aandacht verdienen! En dit jaar hoop ik 35 jaar lid te zijn van DSV!

Manon van de Schootbrugge (bestuurslid dames to be)
Ik ben Manon van de Schootbrugge, 29 jaar oud en ik woon in Nunspeet. De helft van mijn leven is mijn hart al Oranje Zwart.

In de eerstvolgende algemene ledenvergadering word ik voorgedragen als bestuurslid dames, tot die tijd probeer ik al de kneepjes van het vak te leren onder leiding van de rest van het bestuur van DSV’61.

Karel Busscher (bestuurslid onderhoud)
Hallo, ik ben Karel Busscher, 63 jaar oud. Ik ben nog niet zo heel bekend in Doornspijk omdat ik hier nog niet zo lang woon. Maar bij DSV voel ik mij thuis!

Vroeger heb ik bij Excelsior’31 gevoetbald in de selectie. Nu ben ik bestuurslid onderhoud.

Anja Westerhuis (bestuurslid activiteiten)
Ik ben Anja Westerhuis, bestuurslid activiteiten. In het dagelijks leven ben ik winkelmanager bij Xenos. Meedenken, plannen, organiseren, allemaal activiteiten waar ik veel plezier uit haal.

Zo ook bij DSV’61, een bloeiende vereniging waar ik mij graag voor inzet. De activiteitenagenda valt onder mij. Samen met de Supportersvereniging en de Activiteitencommissie organiseren we activiteiten om de leden meer te bieden dan alleen voetbal. Daarnaast zetten we financiële acties uit. Vele handen maken licht werk. Wil jij ook bijdragen aan een activiteit? Spreek mij gerust aan…

Gerwin Vlijm (bestuurslid PR en communicatie)
Ik ben Gerwin Vlijm en bezig aan mijn 28ste seizoen als spelend lid van deze mooie vereniging. Na het vervullen van meerdere vrijwilligerstaken, zoals trainer, leider, bestuurslid van de supporters vereniging en lid van de toernooicommissie ben ik sinds begin december 2022 toegetreden in het bestuur. Hiernaast ben ik nog steeds actief als niet scorende spits in het vijfde elftal.

In het bestuur heb ik de verantwoordelijkheid voor de PR en communicatie. Deze taken zullen deels nog waargenomen worden door de vorige verantwoordelijke bestuurder, Jacob van den Hoek. Hierdoor komen ook allerlei andere voorkomende werkzaamheden bij mij terecht.

Bennie van der Weerd (algemeen bestuurslid)
Ik ben Bennie van der Weerd, 39 jaar en getrouwd met Jantine Bultman waarmee ik 2 prachtige kinderen heb mogen krijgen. Anna van 9 en Nienke van 8. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Manager binnendienst bij de Technische Unie in Deventer, een groothandel in technische installatiematerialen.

Op dit moment ben ik in het bestuur verantwoordelijk voor de kantinecommissie, sponsorcommissie, en ben ik lid van de bouwcommissie, daarnaast ben ik verantwoordelijk voor veel algemene zaken, zoals het sport- en preventie akkoord en contacten met de gemeente. Dit lijkt misschien wel heel veel, maar ik heb hier veel ondersteuning van enthousiaste en pro-actieve commissieleden.

Aangezien ik nog wel eens tijd over heb en slecht nee kan zeggen, vind ik het leuk om af en toe op een donderdagavond een kantinedienst te draaien, en leider en speler te zijn van het sterrenteam 35+ of te vlaggen bij ons 3e elftal.

Vragen of vrijwilliger worden?
In een vereniging als DSV’61 is altijd wat te doen. Wij hebben er enorm veel zin in om samen, met de leden, alle vrijwilligers, ouders en natuurlijk onze onmisbare sponsors, de club te versterken voor nu en in de nabije toekomst. Dus kijken wij, met een sterk team achter de bestuurstafel, vooruit en hopen wij de komende tijd ook sterke teams op de velden te zien.

Wanneer je vragen, suggesties, ideeën of anderszins hebt, laat het het bestuur weten. Wil je deelnemen aan een commissie, vrijwilligerswerk doen of anders, meld je bij ons!

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten