Aarts Infra B.V. schenkt jassen aan het 4e elftal van DSV’61

61

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging plaatsgevonden door Tom en Sabina Aarts aan het elftal en als blijk van waardering ontvingen ze een mooie bos bloemen en een voetbal van DSV’61

Bij Aarts Infra bieden ze een breed scala aan mogelijkheden, het bedrijf bestaat sinds 2020 en is eigendom van Tom en Sabina Aarts.
Vakmanschap, kwaliteit en veiligheid staan bij Aarts Infra hoog in het vaandel.
Aarts Infra BV is een familiebedrijf dat gevestigd is in de gemeente Dronten.
Ze zijn gespecialiseerd in het realiseren en onderhouden van kabels, leidingen en distributienetwerken. Dit voeren ze uit voor de disciplines gas, water en elektra.

Met meer dan 15 jaar ervaring, begon Tom zijn carrière als monteur bij Van Gelder, maar in 2020 besloot hij de sprong te wagen en Aarts Infra BV op te richten.
Tom zorgt ervoor dat alles beschikbaar is voor zijn professionals, zoals A-kwaliteit materialen maar ook mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling middels opleidingen en hij deelt ook zijn kennis als leermeester, waar hij monteurs opleidt in zowel gas- als elektra techniek. Sabina zorgt voor een naadloze operatie en beheert alle bedrijfsprocessen tot in de puntjes. Wat begon als een eenmanszaak, is nu uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een team van 14 getalenteerde professionals.

Aarts Infra is niet alleen de voorloper in de sector, maar ook een leerbedrijf dat investeert in de ontwikkeling van talent. Ze zijn er trots op een erkend leerbedrijf te zijn, waarbij ze met veel enthousiasme hun (beginnende) medewerkers de kans bieden om naast hun baan een opleiding te volgen.

Ze geloven in het belang van het delen van kennis en ervaring met de nieuwe generatie. Als erkend leerbedrijf bieden ze (beginnende) medewerkers de kans om tijdens hun werk, praktijkervaring op te doen en hun vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en professionele omgeving. Zij streven ernaar om een omgeving te creëren waarin je niet alleen je kennis vergroot, maar ook de kans krijgt om mee te werken aan uitdagende projecten. Bij Aarts Infra ben je geen toeschouwer, maar een actieve deelnemer die bijdraagt aan het succes van ons bedrijf. Hun ervaren professionals staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij je leertraject.

Contactgegevens:

Aarts Infra BV
De Lopensaet 4
8252 KJ Dronten
www.aartsinfra.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten