DSV nog niet uit dal(letje): 1 – 1 bij BAS in Biddinghuizen

61

DSV heeft niet voor het eerst dit seizoen niet kunnen profiteren van het puntverlies van de concurrenten Ulu Spor en SEH. Dat zij toch nog in de top meedraaiden is dan ook niet hun eigen verdienste maar het gevolg van gunstige uitslagen van andere clubs.

Toen afgelopen zaterdag BAS na ongeveer 55 minuten met negen(!) man kwam te staan, gloorde er toch hoop in de vele oranje-harten om met drie punten de (om)reis naar Doornspijk te kunnen maken. Op dat moment keek DSV al tegen een 1 – 0 achterstand aan na een zeer matige en slappe eerste helft. Bij de treffer konden twee BAS-spelers ongehinderd geheel vrijstaand koppen, de tweede kopbal liet Laurens Dekker kansloos.

Maar ook vanaf de 55e minuut toen DSV in overtal speelde, bleek men niet in staat de natuurlijk volop verdedigende BAS-muur te slechten. Sterker nog, net als in eerdere wedstrijden hield doelman Dekker zijn doel bij doelrijpe kansen voor BAS schoon! Pas vlak voor tijd scoorde Patrick Visser de gelijkmaker: 1 – 1 .

Natuurlijk kun je de magere resultaten – laatste 5 wedstrijden 5 punten – toeschrijven aan het ontbreken van o.a. Martijn v.d. Bosch en Martijn Lieferink, maar desondanks heeft DSV in deze competitie al meerdere malen laten zien een goede pot te kunnen spelen. Dit zal echter gauw weer terug moeten keren om tot op het eind mee te kunnen doen voor de prijzen, het huidige voetbal kan leiden tot overal naast grijpen… De eerste wedstrijd voor DSV is op 4 mei, op sportpark De Haere ontvangen ze directe concurrent SEH, aanvang 14.30 uur.

 

Stand:

  1. FC Ulu Spor  22 – 44
  2. SEH  22 – 43
  3. CSV  22 – 42
  4. DSV  22 – 41
  5. Rood Wit  22 – 39
  6. VEVO  22 – 32
  7. BAS  22 – 31

 

Programma DSV:

DSV – SEH;   ESC – DSV;   DSV – Rood Wit;   Lelystad – DSV;

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten