Vertrouwenspersoon

61

VERTROUWENSPERSOON

Waar veel mensen bij elkaar komen, ontstaan wel eens problemen. Veel van die problemen zijn met een goed gesprek tussen de betrokkenen op te lossen. Problemen tussen spelers onderling, tussen spelers en hun coach horen op een sportieve manier met elkaar te worden uitgesproken. Soms zitten problemen of gevoelens dieper. Ook is het mogelijk dat je je zorgen maakt om iemand of een situatie. Als je het moeilijk vindt daarover te praten met familie, vrienden, teamgenoten, trainers of bestuursleden, dan kun je terecht bij de vertrouwenspersoon.

WANNEER KAN DE VERTROUWENSPERSOON JE HELPEN?

Het vertrouwen in elkaar is er niet of er is angst om over het probleem te praten. Problemen kunnen over jezelf gaan maar het kan ook zijn dat jij je zorgen maakt over iemand anders. De vertrouwenspersoon kan je dan misschien helpen. Deze wil altijd naar je luisteren en samen met jou een manier proberen te vinden om het probleem op te lossen.

Vertrouwenspersonen zullen nooit over jou en jouw verzoek met anderen praten als je dat zelf niet wilt. Bij DSV’61 moet jij je veilig kunnen voelen!
Het is wel eens moeilijk om te bepalen wat nou wel en wat niet normaal is. Wat zeker niet normaal is zijn bijvoorbeeld de volgende zaken:

Maar, ook wanneer jouw probleem een andere is dan in bovenstaand rijtje staat vermeld, is er de mogelijkheid om de vertrouwenspersoon te benaderen. Geen enkel probleem is het niet waard om opgelost te worden: de vertrouwenspersoon wil graag proberen hieraan een bijdrage te leveren.

WAT ZIJN DE TAKEN VAN DE VERTROUWENSPERSOON?

VERTROUWELIJKHEID EN VERSLAGLEGGING

Alle zaken die bij de vertrouwenspersoon worden aangekaart worden in principe vertrouwelijk behandeld. Er worden alleen derden (waaronder het bestuur) ingelicht over zaken, wanneer de betrokkene(n) hiervoor duidelijk toestemming geven.
De vertrouwenspersoon werkt volledig onafhankelijk maar valt onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van DSV’61
De vertrouwenspersoon brengt in de aanloop naar de Algemene Ledenvergadering een geanonimiseerd verslag uit aan het bestuur.

HOE KOM JE IN CONTACT MET DE VERTROUWENSPERSOON?

De vertrouwenspersonen binnen DSV’61 zijn  Frans van Amerongen en Lia van Loo.
Via onderstaande telefoonnummer(s) of e-mailadres kun je contact met hem opnemen. Hij zal dan zo snel mogelijk reageren.

Anonieme meldingen worden niet in behandeling genomen.

Vertrouwenspersoon

geen afbeelding
Frans van Amerongen
Vertrouwenspersoon
06-2855 4190 [email protected]
geen afbeelding
Lia van Loo
Vertrouwenspersoon
06-2822 8116 [email protected]