Club van 50/100

61

Ook via de Club van 50 & 100 kunt u uw steun aan DSV’61 betuigen. De club van 50 & 100 is al een aantal jaren een begrip bij de vereniging en groeit gestaag.

De club van 50 bestaat op dit moment uit 23 leden en de club van 100 uit 9 leden. Uiteraard zien we graag dat deze club verder groeit.

De bijdrage voor deelname is € 50,- per jaar voor de club van 50 en € 100,- per jaar voor de club van 100. Als tegenprestatie wordt uw naam geplaatst op het bord in de kantine en u krijgt een eervolle vermelding op de website.

Ook wordt u elk seizoen uitgenodigd bij de eerste thuiswedstrijd van het 1e elftal om onder het genot van een hapje en een drankje deze wedstrijd bij te komen wonen. Uiteraard kunnen dan de ideeën op tafel gelegd worden om voor het ingelegde geld een leuke en vooral nuttige bestemming te bepalen.

De opbrengst krijgt een goede bestemming binnen de DSV’61, zo hebben we in het verleden al 3 picknick tafels aangeschaft waarop tot op de dag van vandaag nog steeds volop van genoten wordt.

Ook staan tussen veld 1 en 2 schitterende vlaggenmasten waar elke week de vlaggen van diverse sponsoren weer gehesen worden om zo een sfeervol beeld van het sportpark te geven.

Aankomend seizoen willen we graag weer iets moois van het gespaarde geld gaan halen.

Ideeën zijn altijd van harte welkom.

Wilt u ook lid worden van de club van 50 of 100 neem dan contact op met 1 van de sponsorcommissieleden of mail naar  clubvan50-100@dsv61.nl

Kijk op www.dsv61.nl/contact voor de contactgegevens.

Met de vriendelijke sportgroeten van,

De sponsorcommissie.

Club van 50

Arjan Lokhorst
B. van Zeeburg
A. Westerink
Bettie Berghorst
Stratenmakersbedrijf De Klinker
E.J. van Renselaar
G. van Klompenburg
Gerjo van het Goor
Hans van Renselaar
Fred Bosklopper
Henk en Bea Koops
Jacob van den Hoek
Tweede elftal
Derde elftal
Vrouwen 2
H. Bouw
H. Polinder
Gerwin & Yvonne
Gerrit Jan Koops
K. Busscher
Anoniem
Jan de Ruiter Schilderwerken

Club van 100

Aalt Neijmeijer sr
Besteman Pedicure
G.J. van Wijhe
Eerste Elftal
Vijfde Elftal
Vierde Elftal
Bestuur DSV'61
W.T.J. Lieferink
L. Dijkhuizen
Klus- en Montagebedrijf BeJe