Lidmaatschap

61

1. Lid worden?
Dat kan door het aanmeldformulier digitaal in te vullen. Klik hier voor het digitale formulier. Of door een aanmeldingsformulier volledig in te vullen en op te sturen naar de ledenadministratie:

G. (Gerjan) Lokhorst
Roosje Vechtstraat 32
8081 BZ Elburg
0633592335
[email protected]

Dit aanmeldingsformulier kun je krijgen op zaterdag in de kantine maar is ook onderaan deze pagina te downloaden.

2. Opzeggen lidmaatschap of overschrijven naar een andere club.
Beste leden van DSV’61,

Wij hopen natuurlijk dat iedereen lid blijft, maar als u uw lidmaatschap van DSV’61 wilt opzeggen dan dient dit te gebeuren voor 1 juli. Zie hiervoor het te downloaden afmeldingsformulier onderaan deze pagina. Een opzegging gedaan bij de leider, trainer of bij iemand achter de bar in het clubhuis is niet voldoende!

Overschrijving vanaf 12 jaar
Wanneer u (of uw kind) bij een andere club wil gaan voetballen en de laatste 3 jaar een officiële wedstrijd heeft gespeeld, moet u altijd een overschrijving regelen. Het overschrijvingsformulier dient te worden verkregen bij de ledenadministratie van de nieuwe vereniging. Zorg ervoor dat als u wil overstappen naar een andere club, u tijdig een overschrijvingsformulier haalt!

Overschrijving tot 12 jaar
Ook de pupillen hebben een overschrijving nodig. Bij de club, die ze willen verlaten moeten ze een verklaring ‘speelgerechtigheid pupillen’ vragen. Met deze verklaring geeft de te verlaten vereniging aan, dat de speler aan zijn (financiële) verplichtingen heeft voldaan. Bij deze verklaring krijg je ook de overschrijvingskaart en de spelerspas (vanaf D-pupillen) mee. Met deze stukken ga je naar je nieuwe vereniging die er voor zorgt, dat dit naar de KNVB wordt gezonden.

Overschrijven dit jaar is mogelijk tot en met 15 juni 23.59u (harde datum KNVB!)
Dit doet niets af aan het feit dat u evengoed moet opzeggen bij DSV’61 voor 1 juli. Zie hiervoor het te downloaden afmeldingsformulier onderaan deze pagina. Misschien overbodig om te vermelden, maar er wordt alleen overschrijving verleend als aan alle financiële verplichtingen (contributie en/of boetes) is voldaan.

Even een aantal regels ter voorbereiding:
– Wil je van een andere club bij DSV’61 gaan voetballen, dan moet de te verlaten club een gedeelte van het overschrijvingsformulier invullen en moet je de spelerspas opvragen en mee naar DSV’61 nemen.

– Ga je van DSV’61 naar een andere voetbalclub dan moet je je spelerspas opvragen en met het overschrijvingsformulier bij je nieuwe club inleveren. Vergeet ook niet het (te downloaden) afmeldformulier van DSV’61 in te vullen en in te leveren bij DSV’61.

3. Algemeen verhaal.
Ik wil graag voetballen, maar wat moet ik dan weten en doen?
Je mag voor de kennismaking een paar keer mee trainen dit kost niets. Maar je mag pas een wedstrijd meespelen als je lid bent geworden.

In welk team kom ik dan?
Dit is allereerst afhankelijk van hoe oud je bent. Vanuit de KNVB zijn hier regels voor. Verder bepaalt de trainer/leider of het bestuur in welk team je komt. Natuurlijk kan je altijd vragen of je bij een vriendje in het team kan.

Wat moet ik allemaal kopen, of krijg ik?
Nodig heb je natuurlijk voetbalschoenen, een tas, scheenbeschermers en een trainingspak. Het tenue (shirt, broek en kousen) krijg je in bruikleen van DSV’61. Neem wel altijd douchespullen mee, want we douchen wel altijd na de training en de wedstrijd. Natuurlijk ben je zuinig op je eigen spullen, maar wees ook zuinig op de spullen van DSV’61.

Wanneer spelen we dan?
Spelen doen we meestal op de zaterdag, de ene week thuis de andere week uit en soms een keertje door de week. Het trainen is gewoon door de week, vanaf maandag tot en met de donderdag. De meeste teams trainen tweemaal in de week.

Hoe kom ik bij wedstrijden en trainingen?
Naar de trainingen ga je op eigen gelegenheid. Natuurlijk kan je altijd met team/klasgenootjes meefietsen. Voor de wedstrijden die uitgespeeld moeten worden, worden je ouders/verzorgers gevraagd om te rijden. Dit zal de leider/trainer vragen. Dit rijden word niet vergoed door DSV’61.


Als ik nog meer wil weten over trainingen en elftalindelingen?

Dan kan je altijd de coördinatoren aanspreken, bellen of e-mailen.

Coördinator Jeugd/pupillen: Jan van Spijkeren, 0651382351, [email protected]

Contactpersonen meisjes/vrouwen: Manon van de Schootbrugge, 0627524796 [email protected]

Let op!
Je mag dus pas een wedstrijd spelen als het aanmeldingsformulier volledig ingevuld is ingeleverd en we hebben een nieuwe spelerspas van de KNVB ontvangen (niet noodzakelijk bij de E en F pupillen). Als je speelt en het inschrijfformulier is niet ingeleverd of je hebt nog geen spelerspas, dan ben je NIET verzekerd.


Met vriendelijke groet,

Ledenadministratie DSV’61
Gerjan Lokhorst

Downloads

0 - Aanmeldingsformulier DSV'61 (vanaf Seizoen 2022-2023)

Download PDF

1 - Afmeldingsformulier DSV'61 (vanaf Seizoen 2022-2023)

Download PDF

2 - Wijzigingsformulier DSV'61 (v.a. Seizoen 2022-2023)

Download PDF