Weer een 3-punter voor DSV’61

61

De 3de wedstrijd voor DSV-61 stond gepland in Vaassen tegen VIOS.
DSV -61 de fiere koploper in de 3de klasse C , leek in de beginfase er toch wel wat te gemakkelijk over te denken, VIOS kwam als een komeet uit de startblokken, niet zozeer met goed voetbal maar wel met veel inzet, en die tegenstand had DSV nog niet eerder gehad in deze competitie.

Weer een 3-punter voor DSV’61

Een aantal gevaarlijke en rommelige acties op de helft van DSV en zelfs tot in het strafschopgebied waren nodig om de oranje hemden bij de les te krijgen en wat fanatieker te laten worden in de duels.

Dit leverde een mooiere wedstrijd op, met tomeloze inzet werd er van beide kanten gestreden.

Echt uitgespeelde kansen leverde dat niet op, maar wel een aantal gevaarlijke schoten en situaties voor de beide keepers.

Patrick Visser moest helaas geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door Gerwin uit de Fles.

Na de thee waren de eerste minuten identiek aan die van het begin van de 1ste helft, een strijdbaar VIOS, waar DSV wat gezapig voetbal tegenover stelde en er niet goed raad mee wist, totdat na een minuutje of 10 in de 2de helft DSV weer de draad oppakte waar men de 1ste helft mee had afgesloten.

Een aantal discutabele buitenspel situaties verder werd er gescoord door Stefan Bakker. Hij verwerkte een strakke voorzet van Gerrit Hoekert vanaf de rechterkant tot een doelpunt.

Deze voorzet kwam tot stand uit een snelle ingooi waarna Gerwin uit de Fles de bal zodanig doorspeelde in de hoek dat de verdediging geen antwoord had op de snelheid van Gerrit Hoekert.

De laatste minuten mochten Tim Buurkes en Klaas-Jan Zondag hun opwachting nog maken en werd met veel kunst en vliegwerk de overwinning over de streep getrokken.

Uiteindelijk dus een goed resultaat op een natte sombere zaterdagmiddag bij een wedstrijd waar door de getroffen coronamatregelen toch wel wat sfeer ontbrak.

Volgende week wacht er een thuiswedstrijd tegen medekoploper Hattem, die ook de volle winst uit drie duels pakte.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten