Weber Woonwereld verlengt sponsorschap met DSV ’61 inclusief een mooie upgrade!

61

Weber woonwereld is al jarenlang een trouwe sponsor bij DSV ’61.
Het huidige sponsorcontract is verlengd met een mooie uitbreiding van dit contract.

De roots van het bedrijf gaan terug naar het jaar 1985, in dat jaar hield veilingbedrijf Weber een grote veiling in het leegstaande hotel ’t Scheepje. Er werden allerlei spullen geveild van stoelen tot schilderijen, van kasten tot Delfts blauwe borden. Het was een groot succes en na de veilingen is Meubelhal Weber ontstaan.
5 jaar later in 1990 werd een magazijn gebouwd op het industrieterrein Kruismaten, hier kwam ook een meubelshowroom bij en werd de naam omgedoopt naar Weber Meubelen.
Omdat Weber Meubelen bleef groeien werd er op het nieuwe industriegebied aan de rand van Elburg een mooi nieuw pand gebouwd aan de Westerlengte 1, dit betreft een mooie zichtlocatie.

Inmiddels is Weber Woonwereld uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving, de naam staat bekend als het adres voor meubelen, bedden en keukens.

Weber woonwereld heeft diverse woonwinkels onder 1 dak en hier vind je o.a. Pronto Wonen, Superkeukens, IN.House meubelen, House of Dutchz, BePureHome, VT wonen, Decorette, Weber Slapen, M-Line, Avek, Pullman en nog vele andere mooie merken.
Hier bent u aan het juiste adres voor alles wat met u huis te maken heeft.

De afgelopen jaren heeft Weber Woonwereld ook buiten Elburg diverse vestigingen geopend.
In 2017 opende Pronto Wonen in Barneveld de deuren, 1 jaar later opende Weber woonwereld 3 nieuwe winkels op de woonboulevard in Zwolle, namelijk Pronto Wonen, Henders & Hazel en Superkeukens.
In 2020 is er een nieuw afhaalmagazijn geopend op bedrijventerrein Broeklanden, deze s gevestigd recht tegenover de showroom.
In 2022 is Profijt Meubel aan de Industrieweg 3 geopend.

Kortom, Weber Woonwereld is in zijn lange bestaan uitgegroeid tot een woonwereld van formaat!
Komt u gerust eens langs en bekijk het in 1 van onze winkels.

Weber Woonwereld Elburg
Westerlengte 1
8081 PZ Elburg
0525-688 888
[email protected]

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten