Ledenvergadering goed bezocht

61

Op maandagavond 01-11-2021 was er na 2 jaar weer een ledenvergadering! Met 50 aanwezige leden was de vergadering goed bezocht.

In de ledenvergadering werd er terug geblikt op de laatste twee jaar. Twee bijzondere jaren die we niet snel zullen vergeten. Covid-19 heeft de afgelopen 2 seizoenen redelijk in de war gegooid.

Ondanks dit gegeven heeft heel DSV`61 er het beste van gemaakt, een compliment naar alle vrijwilligers en leden! Er waren toch vele Corona-proof activiteiten, trainingen voor de jeugd gingen door, het sportpark werd “gewoon” onderhouden.

Financieel waren het uitdagende jaren, gelukkig waren er vele regelingen en ondersteuningen vanuit de regering en gemeente, en ondanks moeilijke en uitdagende tijden zijn onze sponsoren ons trouw gebleven, waarvoor grote dank!

Afgelopen jaar zijn naast alle activiteiten het Sportakkoord en het Preventieakkoord door DSV`61 ondertekend. Een verantwoording voor alle DSV-leden om hier inhoud en vorm aan te geven, zowel in gedrag als uitvoering

Gelukkig is het seizoen 2021-2022 weer begonnen, en we zien dat iedereen weer moeten wennen aan het feit dat er op zaterdag weer gevoetbald word, veel leden en vrijwilligers hadden ondertussen een andere invulling van de zaterdag gevonden, dit brengt wel problemen met zich mee, het aantal vrijwilligers op een aantal plekken in de vereniging is nijpend. Samen zijn wij de vereniging en laat iedereen hier zijn rol in pakken op welke manier dan ook, vele handen maken licht werk.

Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van de bestuursleden Lubbertus Lokhorst, Erik Bos en Jacco de Jong, samen hebben zij vele jaren onderdeel uitgemaakt van het bestuur en hebben zij vele uren vrije tijd in de club gestoken. Waarvoor dank! Daarentegen zijn er ook 3 nieuwe leden benoemd die zitting zullen nemen in het bestuur. Anja Westerhuis, Bennie van der Weerd en Wilco Hofmeijer treden toe tot het bestuur. Heel veel plezier en succes gewenst!

Kijkend naar de toekomst is 1 van de speerpunten de vervanging van de kantine. De huidige kantine voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd, en daarom is er in 2020 bouwcommissie in het leven geroepen om de verschillende opties te bekijken. Na bijna twee jaar brainstormen, opties bekijken, offertes aanvragen, tekeningen maken etc. etc. ligt er nu een goed onderbouwd plan voor het geheel nieuw bouwen van een duurzame energie neutrale kantine. Een kantine die voldoet aan alle eisen van deze tijd. De aanwezige leden hebben unaniem akkoord geven voor het plan wat nu op de tafel ligt!

Voor een kleine preview van de kantine klik op de link. https://youtu.be/6yDNvMRTmKI

Deze nieuwe kantine zal ook gefinancierd moeten worden en de Supportersvereniging Oranje Zwart geeft een presentatie met alle activiteiten die zij het komende jaar samen met de activiteitencommissie en sponsorcommissie zullen ontplooien.

Met sportieve groet,

Het bestuur

Ledenvergadering goed bezocht
Ledenvergadering goed bezocht
Ledenvergadering goed bezocht
Ledenvergadering goed bezocht
Ledenvergadering goed bezocht

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten