Het publiek wordt vermaakt bij de wedstrijd van de O10

61

DSV’61 O10-1 – VV Hulshorst O10-1 (6-13)

Afgelopen zaterdag mocht de toekomst van de vereniging weer een wedstrijd spelen. De 1e thuiswedstrijd van de 2e fase. Vorige wedstrijd ging helaas verloren, maar het vertrouwen was dat we deze wedstrijd zouden gaan winnen.
Vorig seizoen, toen we nog een O9 waren, moesten we tegen Hulshorst O9 en verloren we met een groot verschil in doelpunten. We zijn sinds die tijd erg hard vooruit gegaan en laten wekelijks zien dat we echt wel goed kunnen voetballen.

Vooraf is het duidelijk. We gaan ons best doen en laten zien dat we er vooral heel veel zin in hebben. Het enthousiasme is aanwezig en we zijn er klaar voor.

De wedstrijd begint fantastisch. We doen keihard ons best en helpen elkaar goed. We zijn samen bezig om het Hulshorst moeilijk te maken en weten de bal een paar keer goed voorin te krijgen. Jammer genoeg scoren we niet als eerste. Hulshorst komt wat gelukkig op voorsprong, maar we geven niet op. Toch laat ons doelpunt nog even op zich wachten. En wel zo lang dat Hulshorst er al 0-3 van heeft gemaakt. Toch laten we ons niet uit het veld slaan en scoren we via Milan en Joost voor een tussenstand van 2-3 na het 1e kwart. Een speciale vermelding voor Alicia die in het 1e kwart laat zien steeds beter haar weg te vinden op het veld. Ze pakt enorm veel ballen af en helpt het team op de goede weg.
In het 2e kwart maakt Hulshorst al snel de 2-4, maar dat is voor ons een teken om extra gas te geven. We maken de 3-4 en 4-4, opnieuw via Milan en Joost. Er zijn inmiddels al 8 doelpunten gevallen, met enkele prachtige teamgoals van beide kanten. Het neutrale publiek wordt vermaakt en ook als leiders is het genieten.
Het 2e kwart is ondertussen nog steeds bezig en Hulshorst loopt uit naar 4-6. Ondanks de tegengoals lukt het ons nog om er voor te gaan en scoren we de 5-6. Hulshorst scoort nog de 5-7 en met deze tussenstand gaan we de rust in.

In de rust proberen we te bedenken hoe we de 2e helft beter kunnen spelen en we gaan met goed vertrouwen de 2e helft in.

De 2e helft is nog steeds spectaculair, maar wel aan de verkeerde kant. We weten het Hulshorst niet meer lastig genoeg te maken om ze van het scoren te weerhouden en Hulshorst loopt in het 3e kwart uit naar 5-10.
Het 4e kwart scoort Joost zijn 3e van de wedstrijd, maar Hulshorst schiet er 3 in en zo eindigen we de wedstrijd met een 6-13 nederlaag.
Een vervelende nederlaag tegen een goede tegenstander, weer hard trainen en op naar de volgende wedstrijd. Dan is Epe JO10-2 de tegenstander. Om 09:00 zijn we te zien in Epe. Komt dat zien!