Eindejaars bericht jeugd

61

Het eerste gedeelte van seizoen 2021-2022 zit er op en wat fijn dat ondanks alle beperkingen wij het seizoen toch voetballend hebben kunnen afmaken. We begonnen dit seizoen in augustus met een mooi georganiseerde startdag waarbij alle enthousiaste spelers/speelsters, trainers en begeleiding samen kwam voor de foto’s, activiteiten en gezelligheid.

De kabouters zijn weer van start gegaan, en met de week werd het clubje kabouters groter. Als het na de winterstop weer mag gaan de kabouters elke zaterdag weer trainen vanaf 9:45. Doe jij ook mee?

Dan de elftallen zelf. De J08 begon dit seizoen met 8 spelers onder de bezielende leiding van Christian en Jarno ging dit team vol enthousiasme de competitie in. Het plezier was elke zaterdag weer aanwezig en het is zelfs zo`n fantastisch team dat dit team ondertussen bestaat uit 15 spelers. Na de winter zal er dan bij DSV ook een JO8-2 zijn.

De JO9-1: is ook voortvarend van start gegaan, een redelijk nieuw team die in een halfjaar tijd grote sprongen heeft gemaakt en waar het plezier en enthousiasme van af straalt. Blijf zo door gaan!

De J010-1: bij dit team zit een vaste verslaggever, en we hebben het hele seizoen al elke week hun  verslagen kunnen lezen. Bent u nieuwsgierig naar 1 van deze verslagen kijk dan op https://www.dsv61.nl/teams/jo10-1/

De JO11-2: Dit team had geen last van de zomerstop en gingen meteen fris en fruitig van start, dat ging zo goed dat ze het zelfs een treetje hoger mochten proberen, hier waren de resultaten ietsje minder, maar gelukkig het fris en fruitige is er nog niet van af. Ga zo door!

De J011-1: Dit team wat nu al een aantal jaar bij elkaar is rijgt de successen aan elkaar, na 2 x bijna alles winnen in de 2e klasse, zal de KNVB wel besluiten dat dit team na de winter in de 1e klasse gaat voetballen. Een team met veel enthousiasme waar plezier altijd voorop staat.

De J013-2:  Dit team is eigenlijk compleet nieuw, maar ondanks de nieuwe samenstelling van dit team werd er hard getraind en dat wierp zijn vruchten af, er werd veel gewonnen, wat resulteerde in een mooie 3e plek voor de jongens en meiden. Knap gedaan hoor!

De JO13-1: Als je 1 wedstrijd gelijk speelt en de rest alles wint en je bent geen kampioen, omdat je een wedstrijdje minder hebt gespeeld is wel een beetje zuur. Ondanks dit gegeven word er mooi en leuk voetbal gespeeld en zijn deze jongens als (2e) geëindigd in de 2e klasse. Na de winter zal de KNVB wel besluiten om dit team in de 1e klasse te laten voetballen. Goed gedaan!

De J015-1: Dit team met heel veel talenten, wat hard traint, keihard werk en waar ze met zijn allen veel schik hebben, is uiteindelijk op nette 4e plaatst geëindigd! We zijn zeer benieuwd naar het voorjaar mannen en vrouw!

De  MO17-1: Een vriendinnenteam pur sang, plezier, gezelligheid en dollen staan hierboven aan! In het veld vechten ze voor elke meter en met een keurige eindstand in de middenmoot zijn de meiden dan ook benieuwd naar het voorjaar. De meiden kunnen nog wel wat uitbreiding wat betreft gezelligheid en dollen gebruiken, dus lijkt voetbal je leuk, maar daarnaast ook dollen en gezelligheid geef je dan nu op bij DSV`61!!

De J019-1: Wat dit team heeft neergezet is zeer knap, een team waar de leeftijd verschillen best groot zijn, maar deze verschillen vervagen in het veld en gaan ze voor elkaar door het vuur en word er gestreden om elke meter. Het begin was even lastig maar sinds 30 oktober is dit team ongeslagen. Chapeau!!

Helaas was de laatste weken trainen een beetje lastig voor sommige teams i.v.m Corona, maar ondanks alles hebben alle teams het er beste van gemaakt. Bedankt aan alle trainers, leiders, scheidsrechters en andere vrijwilligers voor het wederom mogelijk van vele trainingen en wedstrijden!!

Hou de site in de gaten voor de activiteiten die er staan te komen voor de jeugd! En lijkt het je ook leuk te komen voetballen bij onze leuke en gezellige vereniging? Neem dan contact op met 1 van de coördinatoren en kom eens vrijblijvend meetrainen.

Vanaf hier iedereen fijne feestdagen gewenst!

 

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten