DSV’61 verwelkomt nieuwe Stersponsor Allround Zonwering uit Elburg

61

DSV’61 is verheugd te melden dat Allround Zonwering zich als Stersponsor aan de club heeft verbonden. Met deze Stersponsoring zal Allround Zonwering de komende tijd in diverse sponsoruitingen te zien zijn op Sportpark de Haere. Tevens is het 4e elftal van DSV`61 in nieuwe tenues gestoken door Allround Zonwering.

Afgelopen zaterdag is het sponsorcontract hiervoor getekend door eigenaar Cor van Huigenbos en sponsorcommissie lid Bennie van der Weerd.
Als dank is er een mooi boeket bloemen overhandigd samen met een aantal artikelen uit de vernieuwde fanshop.

Allround Zonwering is in 1999 opgericht door Cor & Martine van Huigenbos.
De eerste jaren zijn zij gestart met particulieren verkoop in gemeente Elburg, Oldebroek, Nunspeet en Kampen.
In Elburg wordt er door ca. 40 fulltime medewerkers van A-tot-Z met man en macht gewerkt aan kwalitatieve producten en hebben ze in de loop van de jaren veel ervaring op gedaan en zijn ze trots wat er tot nu toe is gerealiseerd.

Kenmerken van Allround Zonwering zijn:
• Eigen ontwikkeling (100% Dutch design)
• Eigen poedercoating
• Eigen doekconfectie

In 2002 heeft Allround Zonwering besloten om een productie op te starten van zonweringssystemen voor zonweringsdealers. Vanuit Oosterwolde werd er de eerste jaren geproduceerd. In 2009 was het pand in Oosterwolde te klein geworden en is Allround Zonwering gestart met een nieuwbouw in Biddinghuizen. In 2010 was het pand in Biddinghuizen klaar en werd in maart 2010 geopend.

In oktober 2017 kreeg Allround Zonwering de mogelijkheid om de activa van het failliete PBS, een fabrikant gevestigd in Tilburg, over te nemen.
Dit kwam voor Allround Zonwering op het juiste moment, want op het moment van overname was Allround Zonwering al bezig met een nieuwbouw in Elburg. Het pand in Biddinghuizen was inmiddels te klein geworden en de mogelijkheid om in Biddinghuizen uit te breiden lag er niet.

In het voorjaar van 2018 werd het pand op bedrijventerrein ‘De Broeklanden’ in Elburg geopend. De voordelen waren direct merkbaar en mede hierdoor werd een eigen poedercoating bij de assemblage gecreëerd met als resultaat dat Allround Zonwering de productie grotendeels in eigen beheer heeft.
Tegenover het bestaande pand was er nog een gedeelte industrie niet bebouwd en hier werd dan ook een extra bedrijfspand gebouwd en werd besloten om naast de eigen poedercoating ook een eigen confectie op te gaan zetten en is het totale vloeroppervlak ca. 5900 m2

Contactgegevens:
ALLROUND ZONWERING
Moerasstraat 5
8082 AJ Elburg
0321-326185
[email protected]
www.allroundzonwering.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten