DSV’61 verwelkomt nieuwe bordsponsor Triggerpoint-Reset

61

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Jan Willem van Deutekom aan sponsorcommissielid Marinus Schreurs.

Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bloemetje.

Jan Willem van Deutekom is sportmasseur, gediplomeerd conditie- en hersteltrainer volgens de Rehaboom® methode, en als Kettlebellsport instructeur, heeft hij in de afgelopen 15 jaar talloze patiënten medisch en sportmedisch mogen begeleiden, naar een versneld & optimaal herstel van (sport)blessures en/of langdurige pijnklachten.

Tijdens deze periode kwam hij in aanraking met de Triggerpoint Reset Methode van Tim van Orsouw en is hij een masterclass gaan volgen waarbij ook aandacht werd besteed aan de onderliggende oorzaken van chronische pijnen.

Deze ervaring, en de vele cursussen en opleidingen die hij heeft gedaan, en nog steeds doet, op het gebied van revalidatie, effectieve behandeltechnieken, Anatomy Trains (fascia technieken), Body-Mind etc. hebben uiteindelijk geresulteerd in het succesvol toepassen van de Triggerpoint Reset Methode.

Wat de behandeling die je bij Triggerpoint-Reset krijgt anders maakt dan wat je tot nu toe wellicht gewend bent, is dat Jan Willem o.a. dankzij nieuwe technieken uit de Triggerpoint Reset Methode, spierknopen (triggerpoints) direct kan laten verdwijnen, zonder daarbij gebruik te hoeven te maken van stevige/pijnlijke massage en/of naalden (dry needling) en wordt er tevens aandacht besteed aan de onderliggende oorzaak .

Wat zijn triggerpoints?

Triggerpoints zijn lokale microverkrampingen in een spier die aanvoelen als kleine pijnlijke verhardingen of ‘knoopjes’ .

Ze worden ook wel spierknopen genoemd. Wanneer je er flinke druk opgeeft, is dit pijnlijk en kan dit een uitstralende pijn opwekken in een ander deel van het lichaam, de zogenaamde referred pain.

Triggerpoints ontstaan altijd op vaste plaatsen in het lichaam en ze kunnen in alle spieren voorkomen.

Tevens kunnen zich meerdere spierknopen in dezelfde spier bevinden, maar je kunt ook meerdere spierknopen in verschillende spieren tegelijk hebben.

Er is meer mogelijk!

Behandelingen van de fysiotherapeut zijn vaak te kort en / of te eenzijdig en revalidatie na een operatie of blessure kan veel sneller en effectiever worden !

Tijdens zijn werk bij de voetbalclub en bij de patiënten die in zijn praktijk komen, heeft hij gemerkt dat er veel meer mogelijk is dan wat de meeste mensen denken.

Vanuit heel Nederland hebben patiënten zich met succes laten behandelen en inzicht gekregen in de oorzaken van hun pijnklachten.

Veel ‘chronische’ pijnklachten kunnen gewoon blijvend worden opgelost.

Contactgegevens:

Triggerpoint-Reset

Havenkade 7 – 8081 GP Elburg

06-25276397

info@triggerpoint-reset.nl

https://triggerpoint-reset.nl/

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten