DSV’61 verwelkomt nieuwe bordsponsor Technische Unie Zwolle

61

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Rinie Knoll aan sponsorcommissielid Hans Bos.

Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor de enige echte voetbal van DSV’61.

Technische Unie is een groothandel in technische oplossingen voor installatie en industrie en heeft in Nederland 41 vestigingen.

Elke dag leveren zij een bijdrage aan de verbetering van mens, milieu en maatschappij en zetten ze alles op alles om uw uitdagingen te realiseren.

Bijdragen die echt impact maken. Dát vinden ze belangrijk.

Met professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties zetten ze alles op alles om uw uitdagingen te realiseren, met het beste materiaal.
Zij zijn trots op wat er al is bereikt en op wat ze samen met u nog gaan ondernemen. Dát is waar Technische Unie zich sterk voor maakt!

Bovendien maken ze deel uit van de Sonepar-familie die wereldwijd actief is.

Sonepar is een onafhankelijke familiale Groep, wereldleider in de distributie van elektrisch materiaal aan professionelen, oplossingen en aanverwante diensten.

Samen maken ze – vanuit hun kernwaarden – de toekomst mogelijk.

Dát is wat Technische Unie definieert en wat ze willen zijn voor iedereen die successen wil vieren en Nederland mooier, slimmer en duurzamer wil maken.

Technische Unie richt zich op een aantal thema’s:

 • Duurzaamheid
  Zo heeft u de keuze uit een breed assortiment aan duurzame oplossingen waaronder warmtepompen, laadpalen en zonnepanelen.
 • Industrie
  De industrie draait om betrouwbaarheid, innovatie en efficiency. Maar ook energiezuinig produceren en smart industry staan hoog op de agenda van industriële bedrijven. Technische Unie biedt een compleet pakket aan producten en services voor OEM, MRO, paneelbouw, maritieme industrie, voedingsindustrie.
 • Sanitair
  Technische Unie en haar leveranciers bieden een breed assortiment aan sanitair producten voor badkamer, toiletruimte en keuken.
 • Smart
  Het uitgebreide assortiment op het gebied van Smart technology helpt u gebouwen comfortabeler en energiezuiniger te maken.
 • Verlichting
  Technische Unie biedt een ruime keuze aan slimme verlichting, duurzame verlichting, decoratieve verlichting en noodverlichting.

 

Contactgegevens Technische Unie Zwolle:

Servicecentrum

Ravensburgstraat 2

8028 PZ  Zwolle

Telefoon: 085 0530602
www.technischeunie.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten