DSV’61 verwelkomt nieuwe bordsponsor Orchidee IJsselmuiden

61

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Sander Blaauw aan sponsorcommissielid Marinus Schreurs. Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bal van DSV’61.

De Orchidee is een echt familiebedrijf wat opgericht is door Kees Blaauw.
De huidige eigenaar Sander ging op 15 jarige leeftijd al met zijn vader mee naar de veiling en zorgde dat de bloemen en planten afdelingen van de supermarkten die beleverd werden er top uitzagen.
In 2010 is Sander getrouwd met Elise en zij kwam ook in de zaak werken.
Samen met een aantal trouwe werknemers zorgen ze er nu voor dat de winkel en de supermarkten altijd voorzien zijn van een hoge kwaliteit bloemen en planten.
Om deze kwaliteit te garanderen gaat Sander dagelijks naar de veiling, verse bloemen en planten is waar de familie Blaauw voor staat.

De Orchidee biedt een verrassend assortiment bloemen en boeketten die door hun medewerkers dagelijks met passie en liefde voor u gemaakt worden.
Zoek je iets moois voor jezelf of om kado te geven dan ben je bij ze aan het juiste adres.

Kijk online op https://deorchideeijsselmuiden.nl en maak uw keuze wat betreft:
● Boeketten
● Planten
● Cadeaubonnen

Nadat u uw keuze heeft gemaakt gaan de medewerkers ermee aan de slag en u kunt ervoor kiezen om het te laten bezorgen of af te halen in de winkel in IJsselmuiden.

Ook leveren zij de prachtige boeketten en planten rechtstreeks aan de bloemenshops van 8 supermarkten in de regio. Plus de Vrijheid uit Elburg is o.a. een supermarkt waar aan geleverd wordt.

Contactgegevens:
De Orchidee IJsselmuiden
www.deorchideeijsselmuiden.nl
Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 21:00
Zaterdag 08:30 -17:00

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten