DSV’61 verwelkomt Autobedrijf Janse als nieuwe reclamebordsponsor

61
afbeelding

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Jauke Plat aan sponsorcommissielid Hans Bos. Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bloemetje. Autobedrijf A. Janse is Volvo specialist in hart en nieren.

DSV’61 verwelkomt Autobedrijf Janse als nieuwe reclamebordsponsor

U kunt bij ze terecht voor al uw vragen en wensen omtrent Volvo. Ook met andere automerken bent u natuurlijk bij ze van harte welkom. Ze bestaan al sinds 1960 en zijn ooit begonnen als DAF dealer. Later zijn alle DAF dealers overgegaan naar

Volvo en zijn ook zij een Volvo dealer geworden. In de loop der jaren zijn ze van Volvo dealer uit gegroeid tot Volvo specialist. Voor de aanschaf, het onderhoud of de reparaties van een Volvo bent u bij ze dus aan het juiste adres! Naast het merk Volvo zijn ze ook gespecialiseerd in het importeren van auto’s. Bevat het aanbod niet de auto die u zoekt? Laat het ze weten, zij vinden voor u uw droomauto. U bent altijd van harte welkom in de showroom voor een heerlijke kop koffie en om occasions te bekijken.

Het team staat voor u klaar om u het aanbod te laten zien en om al uw vragen te beantwoorden. Een proefrit behoort dan ook altijd tot de mogelijkheden. De klant staat bij ze op nummer één en daar hoort het geven van een uitstekende service zeker bij. Door de ervaren monteurs en moderne werkplaats kunnen zij u met al uw Volvo problemen helpen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het team altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied.

Dankzij de jarenlange ervaring van de monteurs en de geavanceerde apparatuur kunt u bij ze terecht met al uw Volvo problemen maar ook met ieder ander automerk bent u bij ze van harte welkom. Heeft u pech met uw auto in het buitenland? Geen probleem! Autobedrijf A. Janse biedt pechhulp in heel Europa. Benieuwd naar deze pechhulp en de voorwaarden? Neem gerust contact met ze op, het team van specialisten helpt u graag. Contact: Havenkade 2 8081 GP, Elburg T. 0525 681 568 E. [email protected] Openingstijden Showroom Maandag t/m Vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur Zondag Gesloten Werkplaats Maandag t/m Vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur Zaterdag en Zondag Gesloten

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten