DSV wint nu wel van s.v. ’t harde: 3 – 1

61

Het zal een aantal DSV-ers niet lekker hebben gezeten dat ze in de Veluwe Cup kansloos van s.v. ’t Harde met 3 – 0 verloren. In de bekerwedstrijd op sportpark De Haere werd deze nederlaag gedeeltelijk weggepoetst door een 3 – 1 overwinning.

De wedstrijd was meer spannend dan mooi, er werd met veel inzet gestreden en zeker in de laatste 20 minuten weren bij enkelen de lontjes korter, mar echt vervelend werd het nooit.

De ruststand was 2 – 1, de Doornspijkse treffers waren van Mark van Klompenburg en Wilbert van Loo, terwijl Rik Zanting de aansluittreffer voor zijn rekening nam.

Deze stand bleef lang op het scorebord staan, maar werd door een treffer van Jeffrey Schreurs in de slotfase van de tweede helft niet de eindstand.

Volgende week begint voor zowel DSV als voor s.v. ’t Harde de competitie. DSV speelt om 15.00 uur de uitwedstrijd tegen Zeewolde. Trainer Wim Kroes hoopt dan dat hij met een blessurevrije selectie aan die klus kan beginnen!