DSV nog niet tot winst in eerste bekerpartij.

61

DSV is met ’t Harde, v.v. Barneveld en v.v. Stroe in de bekerpoule ingedeeld.

De eerste wedstrijd was in Stroe. Als sinds de voorbereiding kan trainer Wim Kroes niet beschikken over een vijftal potentiële basisspelers, hij lost dit op door gebruik te maken van de spelers van de “tweede” selectie. In de voorbereiding werden er wisselende resultaten behaald. Er waren kleine nederlagen tegen OWIOS en ’t Harde, maar Elburger SC en BAS waren er winstpartijen..

Hopelijk is iedereen weer fit wanneer op 25 september de eerste competitiewedstrijd in en tegen Elspeet op het programma staat.
DSV kende een prima start in Stroe. Vrijwel vanaf de aftrap werd Stefan Bakker de diepte ingestuurd en hij rondde dit keurig af: 0 – 1 . DSV bleef de betere ploeg en Jeffrey Schreurs tilde na goed voorbereidend werk van Patrick Visser de score naar 0 – 2, dit werd ook de ruststand.

Na de thee bleef DSV op zoek naar de 0 – 3 , maar het liet langzaam maar zeker Stroe in hun spel komen. Dat bleef niet zonder gevolgen: zowel de aansluitingstreffer als de gelijkmaker vielen, zodat de eindstand 2 – 2 werd.

In dezelfde poule versloeg ’t Harde met 4 – 0 v.v. Barneveld. Zaterdag a.s. speelt DSV een thuiswedstrijd tegen ’t Harde, de aanvang is 14.30 uur.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten