DSV en OWIOS houden elkaar in evenwicht.

61

Zaterdag 22 augustus zou er officieel om de Veluwecup gestreden worden tussen OWIOS en DSV. Gezien de coronaperikelen zijn de officiële wedstrijden daarvoor afgelast, nu worden ze als vriendschappelijk afgewerkt op het terrein van de eerstgenoemde club.

In Oldebroek werd er om 14.30 uur o.l.v. scheidsrechter Mark v.d. Brug uit Nunspeet afgetrapt. Bij DSV werd Johan Versluis als linksback “uitgeprobeerd”, terwijl Patrick Visser en Arnoud Zwep het spitsenduo vormden.

DSV en OWIOS houden elkaar in evenwicht

In de eerste 45 minuten had OWIOS meer balbezit en was op vaker op de helft van DSV te vinden dan dat de Doornspijkers in de buurt van doelman Van Olst van OWIOS kwamen. Sterker nog: Martijn Lieferink vroeg zich na afloop terecht af of er wel een schot op goal gelost was….

De ruststand was 0 – 0 en OWIOSD verscheen in de tweede helft met een tiental nieuwe spelers, DSV beperkte het aantal wissels tot 5.

De strijd werd iets fysieker maar bleef sportief. OWIOS kwam na ongeveer 60 minutenop een 1 – 0 voorsprong en dacht waarschijnlijk ook dat dit de eindstand zou worden. Maar in blessuretijd was er een fraaie aanval van DSV over een groot aantal schijven waar OWIOS geen voet(je) tussen kreeg. Uiteindelijk stond Martijn v.d. Bosch op de juiste plek om de 1 – 1 binnen te tikken.

A.s zaterdag de eerste bekerwedstrijd voor DSV. In Terschuur wordt er om half drie afgetrapt tegen Terschuurse Boys.