DSV doet (weer) mee: 1 – 5 tegen CSV

61

Iedere voetbalfan weet dat er in het voetbalspelletje weinig tot geen logica zit. Wie na 45 minuten van de wedstrijd van DSV tegen CSV een 1 – 5 overwinning voor de Doornspijkers had voorspeld, was waarschijnlijk wat meewarig aangekeken. Want: DSV speelde niet geweldig die eerste helft met als dieptepunt onnodig balverlies in de verdediging dat direct werd afgestraft: 1 – 0 . Wellicht wel een optisch overwicht maar zeker niet voldoende overzicht om dat om te zetten in kansen of doelpunten.

Daar was in de tweede helft echter weinig meer van terug te vinden: binnen 10 minuten was DSV twee keer succesvol middels Ron Hofmeijer en daarna zijn ze vrijwel niet meer in de problemen gekomen! Integendeel, de score werd uitgebouwd naar 1 – 5 door doelpunten van Patrick Visser, Henry Hofmeijer en nog een keer Ron Hofmeijer, die in de 87e minuut een welverdiende publiekswissel kreeg.

Op het oog enigszins geflatteerd misschien maar zeker niet minder verdiend: in de tweede helft deelde DSV de lakens uit!  Volgende week hebben de Doornspijkers de kans revanche te nemen op de 3 – 2 nederlaag van 30 maart tegen Reaal Dronten. Op sportpark De Haere zijn zij om 14.30 de tegenstander.