DSV 3 wint in Oldebroek

61

Op zaterdag 2 december speelde DSV 3 in Oldebroek, tegen OWIOS 4. Op een goed te bespelen veld, zien we bij vlagen, goed voetbal bij DSV 3. We spelen met een redelijk verzorgde opbouw en op het middenveld winnen we veel duels. Na een minuut of 20, komen we door een prachtige aanval op een 0-1 voorsprong, door een doelpunt van Stefan. Ook de 0-2 komt voort uit een goed opgezette aanval:  Erik v/d Berg scoort de 2e treffer. Net voor de rust doet OWIOS wat terug. Uit een cornerbal wordt de 1-2 binnengekopt.Na de rust breiden we onze voorsprong uit naar 1-3. Elbert geeft een assist op Klaas-Jan en die schiet de bal over de keeper een: een goed doelpunt, dat zorgt voor 1-3.Tussen minuut 70 en 90 wordt er gewerkt voor elke bal. In de 80e minuut komt OWIOS nog op 2-3, maar daar blijft het bij. Wij boeken vandaag een goede overwinning, en stijgen op de ranglijst!Jacco de Jong, bedankt voor het keepen vandaag!Man van de wedstrijd: Klaas -Jan en Erik : beide een belangrijk doelpunt en een goede wedstrijd gespeeld

Opmerking van de dag : Veel gehoord , weinig onthouden

Nadenkertje : DSV 3 staat nu op de 7e plek op de ranglijst. Hoe staan we ervoor op zaterdag 9 december om 16.15 uur ?