DSV 3 wint eerste bekerwedstrijd

61
afbeelding

Op zaterdag 29 augustus is het voetbalseizoen voor DSV 3 weer begonnen. In maart is het vorige seizoen afgebroken vanwege het coronavirus en vandaag starten we een nieuw seizoen, met een bekerwedstrijd, thuis tegen EFC 2.

In de selectie van DSV 3 zijn een paar kleine wijzigingen. Nick Fransman draait dit jaar niet mee, en er zijn wat (langdurige) blessures binnen onze ploeg: beterschap gewenst!

Ook is er 1 nieuw gezicht binnen DSV 3, want onze ploeg krijgt versterking van Alfred Hofmeijer…toch altijd goed voor 30 doelpunten per seizoen 😊 Alfred, welkom!

Vandaag zien we in de 1e helft, behoorlijk verzorgd voetbal aan de kant van DSV. We hebben regelmatig balbezit en scoren 2 doelpunten voor de rust. Allart scoort de 1-0 en Gerhard schiet de 2-0 binnen.

In de 2e helft is het spelbeeld anders. DSV is slordiger en EFC komt meer aan voetballen toe. Onze ploeg raakt wat vermoeid en we creëren weinig kansen. EFC komt terug tot 2-1 en 2-2, maar toch lukt het ons om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Een lange bal van Jan van Norel bereikt Gerhard Lokhorst en hij levert de bal af bij Allart.
Onze spits scoort zijn 2e van de middag, tevens het winnende doelpunt.

In de 2e helft speelt Erik van de Berg (DSV2) ook nog mee, Erik, bedankt voor je inzet!

Op zaterdag 5 september spelen we tegen Stroe 3, aftrap om 13.00 uur, in Stroe.

Man van de wedstrijd: Allart, 2 doelpunten
Opmerking van de dag: Keeper Hans bedenkt dat het handig is, om in de rust, op het veld te rusten en thee te drinken…klasse Hans, corona proof !
Nadenkertje: Bekert DSV 3 dit jaar weer door ?