DSV 3 op plek 9

61

Het is 2 maart….en op het moment van schrijven is de zon al weer onder, maar vanmiddag scheen de zon volop. In deze omstandigheden was DSV 3 terug te vinden op een voetbalveld in Wezep, daar werd om 14.30 uur afgetrapt tegen WHC 4.
Vanmiddag doen er een aantal ‘gastspelers’ mee, te weten Bart Markus, Johan Versluis en Jan van Spijkeren: bedankt mannen!
In de beginfase zien we een redelijk goed combinerend DSV. We hebben meer balbezit dan WHC en dat betaalt zich na 20 minuten voetbal uit in een doelpunt, Stefan schiet de 0-1 binnen
Net voor de rust verdubbelen we de score, uit een penalty schiet Stefan de 0-2 feilloos binnen

In de 2e helft zien we een ander spelbeeld. Ons veldspel wordt rommeliger en we komen meer onder druk te staan. We bereiken onze voorhoede minder, hebben meer balverlies en na 70 minuten spelen wordt het 1-2. WHC ruikt de gelijkmaker en speelt met veel mensen voor de bal, en in minuut 88 lukt het de ploeg uit Wezep om op 2-2 te komen.
In de slotfase zien we wat vermoeidheid in onze ploeg, en hebben we moeite om elkaar te vinden op het hobbelige veld.

Man van de wedstrijd: Stefan Bakker, 2 goede doelpunten

Opmerking van de dag: ‘Hier kunnen de eerpels (aardappelen) zo in…’ ( Stefan vat even samen hoe het veld erbij ligt)

Nadenkertje: Sluipt DSV de top 6 nog binnen?