DSV 3 begint seizoen met overwinning

61

Er stonden rijen met fans…….op sportpark de Haere, rondom veld 1…op zaterdag 10 september…net voor half 3……..Allerlei fans, die DSV 3 weer aan het werk willen zien…..en ja hoor….het seizoen is weer begonnen!

Zaterdag 10 september, is DSV 3 gestart met een nieuw voetbalseizoen. Go Ahead Kampen 3 is de tegenstander op sportpark de Haere, een bekerwedstrijd.

Wanneer we kijken naar de selectie van DSV 3, zien we 5 wijzigingen, in vergelijking met vorig seizoen. Er hebben 4 spelers afscheid genomen van onze ploeg, te weten: Bennie Visser, Jan Leusink, Klaas Karzijn en grensrechter Gerwin Lokhorst. Daarnaast hebben we 1 nieuwe speler in onze ploeg: Stefan Bakker. Hij komt ons team versterken ,welkom Stefan!

Onze 1e bekerwedstrijd begint best goed. We krijgen ruimte om te voetballen en we vinden elkaar vrij makkelijk. Niet elke kans is een doelpunt, maar voor een 1e wedstrijd is het redelijk verzorgd voetbal. We gaan de rust in met een 1-0 voorsprong, de doelpuntenmaker is Alfred. In de 2e helft voeren we wat wisselingen door. Kampen wordt af en toe gevaarlijk, maar scoort vanmiddag niet. Wij verdubbelen onze voorsprong naar 2-0, en later wordt het ook nog 3-0, door doelpunten van Johan Westerink en Alfred. Al met al een prima overwinning, om het seizoen mee te starten.

Aanstaande dinsdag 13 september spelen wij alweer: een verplaatste bekerwedstrijd! We trappen om 19.00 uur af op sportpark De Heughte, VSCO 4 is onze tegenstander.
Zaterdag 17 september speelt DSV 3 wederom uit, in Oldebroek trappen we om 12.30 uur af tegen OWIOS 4

Man van de wedstrijd = Jurrian, 1e helft gespeeld: sterk in de duels, actief !

Opmerking van de dag = ‘ Ik ga dit jaar in de spits’   ( Henri v/d Dragt heeft plannetjes voor dit seizoen )

Nadenkertje = Tot hoe ver loopt het bekeravontuur van DSV 3 dit jaar ?