DSV 3 als nummer 4 de winterstop in….

61

Op het moment van schrijven is het 11 december…en zit de 1e competitiehelft voor DSV 3 erop.
In de maanden november en december hebben we nog wat punten binnen gehaald: na 9 wedstrijden staan we met 13 punten op plaats 4.

Op zaterdag 20 november hebben we met 1-0 gewonnen van Nunspeet 4. In deze wedstrijd was Hans de enige doelpuntenmaker.

Op zaterdag 4 december hebben we op sportpark de Haere verloren van Lelystad 3. Geen 3 punten voor ons, na een 3-0 verlies.

Op zaterdag 11 december hebben we onze laatste competitiewedstrijd voor de winterstop gespeeld. Om 14.00 uur werd er afgetrapt in Oosterwolde, tussen VSCO 3 en DSV 3. Beide ploegen proberen te voetballen, maar VSCO komt op een 2-0 voorsprong, door 2 mooie doelpunten. Nog voor de rust doen we iets terug. Na een goede voorzet is het Cor die voor 2-1 zorgt en een minuut of 5 later scoort Reinard de gelijkmaker!

Na wat omzettingen op het veld hebben we wat meer grip op de wedstrijd, maar toch gaan we met een 2-3 achterstand rusten.

In de 2e helft hebben beide teams wat kansen, en Hans redt een aantal keren goed. We proberen te combineren, we creëren wat kansen en sluiten deze wedstrijd uiteindelijk met een gelijkspel af. Het is Alfred die 3-3 scoort en dat levert ons 1 punt op.

Vanaf deze plek willen wij u goede feestdagen wensen, en een voorspoedig, gezond en gezegend nieuw jaar!

Op zaterdag 29 januari 2022, pakken wij de voetbal-draad weer op, met een derby. In Elburg staat de wedstrijd tussen ESC 3 en DSV 3 op het programma.

Man van de wedstrijd = Cor, tegen VSCO een doelpunt en een assist

Opmerking van de dag = Scheids, heb je je bril schoon gemaakt ? ( Bennie vraagt bij de start van de 2e helft even hoe het ervoor staat… )

Nadenkertje = Blijven wij in 2022 ook in de bovenkant van de ranglijst meedoen?