Contract ondertekening Hoofdsponsoren

61

In augustus werd er al kort medegedeeld op de site dat DSV`61 zeer verheugd en trots is dat de huidige hoofdsponsoren De Boer kantoren BV uit Doornspijk en Aannemersbedrijf van Wijhe BV ook uit Doornspijk het sponsorcontract hebben opgehoogd en hebben verlengd voor maar liefst 6 jaar!

Naast deze 2 bovenstaande hoofdsponsoren verwelkomen we A.W. personeelsdiensten Veluwe BV uit Elburg als nieuwe en 3e hoofdsponsor! Drie hoofdsponsoren die betrouwbaarheid, flexibiliteit, enthousiasme , kwaliteit en ontzorgen allemaal als kernwaarden hebben en ook daadwerkelijk uitdragen! Een mooie match!

Alle drie de bovenstaande sponsoren hebben in het verleden DSV`61 altijd een warm hart toegedragen en hebben al op verschillende manieren de club ondersteund in welke vorm dan ook. Het is dan ook fantastisch om te melden dat de komende 6 jaar deze sponsoren aan DSV ’61 zijn verbonden als hoofdsponsor, en hiermee onze club en ons 1e elftal willen helpen bouwen aan een mooie gezonde vereniging waar een ieder lid op zijn of haar manier het mooie voetbalspelletje kan beoefenen.

Afgelopen maandag was het officiële en heugelijke moment van de contract-ondertekeningen. De sponsoren werden namens DSV`61 bedankt met een attentie en we kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking waarin we elkaar kunnen versterken!

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten