Armacell schenk truien aan DSV’61 JO15-1

61

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging plaatsgevonden door Maurizio Lamanna aan het elftal en als blijk van waardering ontving hij een mooie bos bloemen namens DSV’61 via sponsorcommissielid Bennie van der Weerd

Armacell is nu de eerste producent van flexibele technische isolatiematerialen die milieutechnische productverklaringen (EPDs) afgeeft die gebaseerd zijn op een onafhankelijke beoordeling van de levenscyclus van het product (LCA).
Als uitvinder van flexibel schuim voor isolatie van apparatuur en toonaangevende leverancier van technisch schuim ontwikkelt Armacell innovatieve en veilige thermische, akoestische en mechanische oplossingen die duurzame waarde creëren voor haar klanten.

Armacell deelt zijn uitgebreide expertise en jarenlange ervaring met klanten over de hele wereld.

Door achtergrondkennis over te dragen, ondersteunen ze onze partners in hun dagelijkse werk en vergroten zo hun competenties. Omdat kennis in de praktijk wordt toegepast.

De producten van Armacell dragen aanzienlijk bij aan de wereldwijde energiebesparing en maken elke dag het verschil over de hele wereld.
Met 3.200 medewerkers en 27 fabrieken in 19 landen, heeft het bedrijf twee kernactiviteiten, Advanced Insulation en Engineered Foams.

Armacell richt zich op isolatiematerialen voor technische apparatuur, hoogwaardige schuimen voor hightech en lichtgewicht toepassingen en de nieuwste generatie aerogel dekentechnologie.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten