Zwenkwielen.net schenkt koffiebekers aan DSV’61

61
Zwenkwielen.net gaat verder dan alleen het leveren van zwenkwielen. Recentelijk hebben ze 8000 koffiebekers geschonken aan de kantine van DSV’61 als teken van betrokkenheid binnen de lokale gemeenschap. De 8000 nieuwe drinkbekers zijn namens zwenkwielen.net overhandigd door Aalt van de Poppe aan Bennie van der Weerd. DSV’61 is Zwenkwielen.net dankbaar voor deze geste en heeft als dank hiervoor de nieuwe DSV’61 voetbal overhandigd.
Zwenkwielen voor elk doelMet het meest uitgebreide assortiment op de markt biedt Zwenkwielen.net niet alleen kleine zwenkwieltjes, maar ook grote en zware zwenkwielen. Dit voor voor bedrijven en particulieren. Of u nu op zoek bent naar wielen voor thuis, op kantoor of op de werkvloer, Zwenkwielen.net heeft altijd een uitstekende oplossing voor langdurig rolgemak en hoog rolcomfort.Alle toepassingen:Of het nu gaat om wielen met remmen, meubelwielen, stoelwielen, luchtbanden, rubberen wielen of zwaarlastwielen. Voor iedere toepassing is er een juiste wiel. Ze bieden zelfs maatwerkoplossingen, soms al vanaf opvallend kleine hoeveelheden. Voorbeelden van verkrijgbare zwaarlastwielen zie je hier: www.zwenkwielen.net/zwaarlastwielen 
Advies op maatDe productspecialisten van Zwenkwielen.net staan dagelijks klaar om klanten te adviseren en te voorzien van het juiste wiel voor hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om een eenvoudig huishoudelijk project of een grootschalig bedrijfsproject, ervaring en kennis staat altijd voorop.ConclusieZwenkwielen.net gaat verder dan het leveren van wielen; ze zijn een betrokken partner in mobiliteit. Met hun uitgebreide assortiment, maatwerkopties en focus op kwaliteit, zijn ze de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare zwenkwielen en meer. Namens Aalt van de Poppe aan Bennie van der Weerd heten we iedereen welkom om de bekers te gebruiken en een bakje koffie te komen drinken.
Zwenkwielen.net, alles op rolletjes!Zuiderzeestraatweg West 52a8085 AG DoornspijkBedrijfswebsite: www.zwenkwielen.net

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten