VHM Audit uit Epe schenkt DSV’61 JO17-1 en staf nieuwe prachtige truien!

61

De nieuwe warmlooptruien zijn namens Wesley de Vries van VHM Audit overhandigd aan het JO17-1 team van DSV’61.
Namens sponsorcommissie lid Bennie van der Weerd werd Wesley de Vries hartelijk bedankt voor de prachtige truien en ontving hij als dank een mooi bos bloemen.

VHM Audit is een audit-only-kantoor dat zich richt op het uitvoeren van financiële controles.
Ze zijn lid van IECnet, een internationale alliantie van zelfstandige kantoren van accountants, belastingadviseurs en consultants.
Hun missie is het ontzorgen van klanten op het gebied van audit en assurance, zodat deze klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

VHM Audit B.V. is voortgekomen uit vhm|abc, een full service accountants- en advieskantoor met vestigingen in Epe, Genemuiden en Veenendaal.
Ze werken met vaste aanspreekpunten en controleteams.
Daarnaast streven zij naar een goede en langdurige relatie met hun klanten en medewerkers.

VHM Audit wil zijn missie realiseren door altijd de afspraken met opdrachtgevers na te komen. Deze zijn gebaseerd op de kwaliteitsstandaarden die VHM Audit hanteert tegen een vaste, faire prijs en met behulp van betrokken medewerkers.

Ze richten zich op:
• Wettelijke controle jaarrekening
• Vrijwillige controle jaarrekening
• Beoordeling jaarrekening
• Overige controle en assurance opdrachten

Klanten en het maatschappelijk verkeer moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening. VHM Audit heeft de ambitie om uit te blinken in deze dienstverlening door voortdurend te investeren in opleiding van de medewerkers, en in hun systemen en processen.
Bij VHM Audit hechten ze veel waarde aan het intern kwaliteitsbeheersingssysteem waarmee de kwaliteit van dienstverlening wordt bewaakt.

Contactgegevens:

Stationsstraat 15
8161 CP Epe
T: (0578) 677377
E: [email protected]
www.vhmaudit.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten