Veldsink – Bultman & Hartholt verlengt stersponsorschap met DSV‘61

61

Veldsink – Bultman & Hartholt is al jaren als trouwe stersponsor verbonden aan DSV’61.
Om deze jarenlange relatie nogmaals extra onder de aandacht te brengen hebben beide partijen wederom het vertrouwen in elkaar uitgesproken middels een fotomoment.
Onderdeel van het stersponsorschap is onder andere tenuesponsoring.
Namens Veldsink – Bultman & Hartholt is Henk van Erven aanwezig om op de foto te gaan met de nieuw gesponsorde tenues voor de JO-15-1.

Een adviseur die lokaal betrokken is bij de buurt en haar klanten, die kan je vinden bij Veldsink – Bultman & Hartholt.
Voor persoonlijk advies over je hypotheek, verzekeringen, pensioen of een ander financieel vraagstuk, zij helpen je graag, neem gerust contact met hen op.
Altijd dichtbij met een kantoor bij u in de buurt.
Om uw financiële vraag echt goed te kunnen beantwoorden leren zij u graag beter kennen. Juist dan kunnen zij u, als onafhankelijk adviseur, het beste helpen.
Voor bijvoorbeeld autoverzekeringen en hypotheken worden er bij meerdere aanbieders en geldverstrekkers onderzoek gedaan.
Zodoende kunt u ervan op aan dat de verzekeringsoplossing over een uitstekende verhouding tussen premie en voorwaarden beschikt.
Om u woonwens in vervulling te laten gaan vindt Veldsink – Bultman & Hartholt voor u de beste hypotheek tussen 30 geldverstrekkers.

Veldsink – Bultman & Hartholt maakt onderdeel uit van Veldsink Advies. Veldsink Advies is een (h)echt familiebedrijf dat haar relaties al vanaf 1979 voorziet in financieel advies.
De kracht van de Veldsink Advies organisatie is dat zij met vestigingen in Hattem en Elburg betrokken en dichtbij bij u als klant staan. U kunt bij hen binnen lopen voor een vraag of persoonlijk advies.
Bij Veldsink – Bultman & Hartholt regelt u uw financiële zaken zoals u dat wilt, bij hen op kantoor of thuis via internet.
Wilt u meer weten over de dienstverlening van Veldsink – Bultman & Hartholt?
U bent van harte welkom op 1 van de kantoren.

Contactgegevens:
Veldsink – Bultman & Hartholt Hattem
2e Walsteeg 3
8051 EW Hattem
038 – 443 22 00
[email protected]

Veldsink – Bultman & Hartholt Elburg
Zuiderzeestraatweg Oost 92
8081 LE Elburg
0525 – 66 13 71

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten