61

Op deze mooie vrije zaterdag had de technische commissie van DSV`61 het idee om een oefenwedstrijd te regelen voor de meiden die normaliter hun mannetje staan bij de jongens.

Op deze prachtige zaterdagochtend kwamen 9 meiden vanuit de JO10 en JO11 bij elkaar om te oefenen tegen Nunspeet. Even snel voorstellen aan de leidsters Janine en Melanie, en hup het veld op!

Na een goede stevige warming up start de wedstrijd!

De meiden van DSV`61 beginnen heel goed de wedstrijd, het gaat mooi gelijk op, en na een kleine 15 minuten staat er een 2-2 op het scorebord. Chayenne weet 2 mooie doelpunten maken.

Na het 1e kwart, een nieuwe opstelling. De meiden blijven goed voetballen, maar af en toe is het ook best wel even wennen elkaar. Helaas weet de goede tegenstander wel te scoren en gaan we de rust in met een 6-2 achterstand.

In de rust word er volop gewisseld en geven de meiden elkaar goede tips voor de 2e helft, helaas hoort Nunspeet deze tips ook en weet de 2e helft er nog heel veel te scoren. Ondanks wat kansen voor DSV`61 lukt het ons niet meer, waardoor we dit gezellige debuut verliezen.

Niet getreurd, want gelukkig scoren we met de penalty`s nemen wel weer, en sluiten we deze mooie gezellige stralende ochtend af met een patatje in de kantine.