JO11-2 knokt zich naar 1e overwinning

61

Het is een feit! Na weken van hard trainen, veel plezier maken onderling en 20 potjes tikkertje voor of na de wedstrijd is de eerste overwinning binnen!!

Vandaag kwam KCVO uit Vaassen op bezoek op het winderige en herfstachtige sportpark de Haere, om 18:30 is iedereen klaar en we starten, na een kleine 5 minuten spelen komt KCVO verdiend op voorsprong. We blijven hard werken en het spel gaat op en neer.

Je voelt aan alles dat het er vandaag in zit, Owen speelt een dijk van een wedstrijd, rost ballen weg en slalomt van links naar rechts, Devin leek vandaag wel magneten in zijn handschoen te hebben, bijna alle ballen weet hij te keren of hij duikt er boven op. Rowan sprint van voor naar achter en maakt de tegenstander het leven zuur. Al dat vele harde werken en samenspelen levert uiteindelijk ook doelpunten op. Dillan is vandaag het goudhaantje, hij dribbelt, hij kapt en schiet er vandaag lustig op los. Ook KCVO laat van zich horen en scoort ook nog! We gaan dus rusten met een 3-3 stand.

Na de rust blijft de jo11-2 hard werken, Anna dekt goed haar tegenstander af en strooit met goede passjes, Elena blijft de rechterkant goed bestrijken en maakt mooie loopacties. Jozua staat heel goed te verdedigen en stopt veel gevaarlijke aanvallen van KCVO.  En dan Sepp je hoort hem niet, maar je ziet hem overal, hij zit vandaag overal tussen en speelt vandaag een uitstekende pot!

Ook KCVO blijft van zich af bijten, maar gelukkig hebben we altijd Kolya nog die vandaag heel veel gaten dicht loopt en veel duels wint.

Uiteindelijk wint de JO11-2 met 5-3 door maar liefst 5 doelpunten van Dillan, maar los van dat mooie feit is deze overwinning echt een teamprestatie door er met zn allen hard voor te knokken en veel plezier te hebben!