DSV’61 verwelkomt nieuwe bordsponsor Restaurant De Haas en Restaurant Aan de Gracht

61

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Mathilde Vos aan sponsorcommissielid Hans Bos.
Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een mooie bos bloemen.

Ontdek Elburg en maak kennis met de gastvrijheid en veelzijdigheid van Restaurant De Haas en Restaurant Aan de Gracht.

Bij Restaurant De Haas in Elburg kunt u op alle fronten genieten van absolute kwaliteit. Of u nu zin heeft in een perfect gezette kop koffie of een verfrissend glas bier wenst uit hun eigen Stadsbrouwerij Vos, een uitgebreide culinaire ervaring wilt beleven met de gevarieerde menukaart, of op zoek bent naar de ideale locatie voor een feest of partij, bij Restaurant De Haas bent u aan het juiste adres.
Maak van je speciale dag een succes met een smakelijk buffet of een spetterende feestavond in één van onze 6 feestzalen.

Het restaurant is geopend voor lunch en diner, maar ook voor een gezellige borrel of het afhalen van heerlijke gerechten. Stap binnen en ontdek het prachtige monumentale karakter van het pand, dat ze hebben gecombineerd met een eigentijdse industriële uitstraling. De unieke ambiance en warme gastvrijheid zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
Laat u verwennen met verrukkelijke gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten, geserveerd met aandacht voor detail. Het toegewijde team staat klaar om u een onvergetelijke culinaire reis te bezorgen.

Ben je op zoek naar nog een bijzondere eetgelegenheid in Elburg?
Dan is Restaurant Aan de Gracht Elburg in de Havenstraat 5 precies wat je zoekt!
Dit is niet alleen een plek om heerlijk te eten, maar ook een plek waar je wordt omringd door een gezellige sfeer, gastvrijheid en authenticiteit.
De leukste, gezelligste en lekkerste lunchroom van heel Nederland, gerund door mensen met een beperking.

Aan de Gracht biedt veilige dagbesteding voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, waar zij onder professionele begeleiding -arbeidsmatige- activiteiten uit voeren.

In de lunchroom kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak, of een kleine tot uitgebreide lunch. Of je nu voor deze bijzondere ambiance gaat of komt genieten van de indrukwekkende kunstcollectie, zij staan voor je klaar!

Restaurant Aan de Gracht Elburg: De perfecte combinatie van sfeer, smaak en gastvrijheid.

Contact gegevens:

Restaurant De Haas
T: 0525-681737
M: [email protected]
Jufferenstraat 21
8081 CP Elburg
www.restaurantdehaas.nl

Restaurant Aan de Gracht
T: 0525-844676
M: [email protected]
Havenstraat 5
8081 GN Elburg
www.gracht-elburg.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten