DSV verliest weer van Hatto Heim: 1 – 0

61
afbeelding

Soms is voetbal een sport van momenten en daardoor van uitersten: het verschil tussen overwinning en nederlaag, vreugde of verdriet kan minimaal zijn, maar het gevoel is een wereld van verschil. De enige echt goede aanval door Hatto Heim gedurende de gehele 90 minuten was ook meteen raak: 1 – 0 in de 89e minuut.

DSV verliest weer van Hatto Heim: 1 – 0

Voor DSV waren de druiven zuur: het gebrek aan scorend vermogen begint de ploeg zo langzamerhand op te breken. Naast de langdurige geblesseerden Wiklbur Akster en Henrick Blaauw kon deze zaterdag Gerrit Hoekert – net weer terug van weggeweest – niet aantreden en waarschijnlijk de komende 2 weken ook niet…

In de verdediging kende DSV zoals zo vaak weinig problemen. Doelman Laurens Dekker had geen moeilijke middag, zijn Hatto Heim collega ook niet, oftewel: ook Hatto Heim liet echt niet zien waarom ze koploper zijn. Pas ver in de tweede helft moest doelman Van Dijk zijn talenten tonen op een goed geplaatst schot van DSV, maar hij ranselde de bal uit zijn doel.

Met in de laatste 25 minuten Johan Westerink en Stefan Bakker – gelukkig weer terug na een lange afwezigheid – als invallers voor Arnoud Zwep en Martijn van den Bosch bleef DSV verdedigend goed overeind. Tot in de eerder genoemde 89e minuut…

De minimale blessuretijd die de scheidsrechter toestond was te kort, DSV verliest door deze nederlaag de ongeslagen status in uitwedstrijden en moet volgende week in de thuiswedstrijd tegen HTC op zoek naar de eerste thuisoverwinning. De aanvang op Sportpark De Haere is om 14.30 uur.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten