DSV 3 wint derby

61

Ja hoor ! Er wordt weer gevoetbald: DSV 3 heeft de competitie-draad weer opgepakt.

Op zaterdag 29 januari was ESC 3 de tegenstander, tijdens een vroege aftrap in Elburg.
We komen op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Allart, na een goede pass van Johan Westerink. Voor de rust wordt het nog 1-1 en in de 2e helft zien we dat DSV 3 slordiger wordt. We hebben regelmatig balverlies en de wind maakt het verzorgd voetballen soms ook lastig.

We krijgen grote kansen en mogelijkheden, maar tot minuut 75 wordt er niet gescoord. Uiteindelijk gaan de 3 punten toch mee naar Doornspijk, want via via, valt de bal in het doel van ESC, en de 1-2 is een feit !

We vinden DSV 3 terug op een 4e plaats op de ranglijst, met 16 punten uit 10 wedstrijden.
Op zaterdag 5 februari is Reaal Dronten 3 de tegenstander, vanaf 14.30 uur, op sportpark de Haere. Gezien de huidige corona-maatregelen, bent u welkom : komt dat zien!

Man van de wedstrijd = Ronald v/d Mijn, degelijk als verdediger

Opmerking van de dag = ‘ De wind kwam er net iets onder’ …….( reactie van keeper Hans Bos op de 1-1)

Nadenkertje = Hoeveel punten pakken we in 2022 ?