DSV 3 verliest in Lelystad

61

Op het moment dat DSV 3 start met de warming up, is er nog een jeugdwedstrijd bezig op het veld….dat betekent…dat wij ‘vroeg’ spelen vandaag. De aftrap is om 12.15 uur, en we spelen in Lelystad tegen Batavia.

We zien Henri als keeper, Klaas-Jan als grensrechter en 11 spelers in het veld. Het spel gaat heen en weer: wij krijgen wat kansen, maar ook de ploeg uit Lelystad krijgt wat kansen.
We gaan rusten met een 0-0 stand, en in de 2e helft krijgt Cor nog een mogelijkheid. Ook Henri redt nog goed, op een schot van een Batavia-speler.

Het veld is zwaar en hobbelig en er wordt gestreden voor elke bal. In de slotfase is het toch Batavia die de overwinning pakt. Uit een cornerbal valt de bal binnen :  1-0 in de 80e minuut.
Al met al een zonnige warme middag, maar geen punten. Zaterdag 13 april spelen we thuis tegen Nunspeet 5, komt dat zien!

Opmerking van de dag : ‘Het is hier geen Zwaluwhoeve’  ( Elbert merkt dat de radiator warm is, in de kleedkamer, terwijl het buiten 20 graden is …..)

Man van de wedstrijd : Henri, goed gekeept Henne!

Nadenkertje : Komt DSV 3 nog terug in de top 8 ?