DSV 3 speelt gelijk in Hulshorst

61

Afgelopen woensdag, 23 november, heeft DSV 3 de volle 3 punten gepakt. We speelden een inhaalwedstrijd in Dronten, en we sloten deze winnend af met 0-1. Tegen Reaal Dronten 3, was Ron de enige doelpunten maker!

Op zaterdag 26 november, werd om 13.15 uur afgetrapt in Hulshorst, tussen Hulshorst 2 en DSV 3.
Ons team is niet compleet, en vandaag zien we gastspelers Klaas-Jan Zondag en Rob v/d Berg binnen de lijnen: mannen, bedankt voor het meedoen!

We starten in een 4-4-2 opstelling en we creëren een paar kansen. Ook Hulshorst komt een paar keer gevaarlijk voor ons doel, en in de 30e minuut komen we op een 1-0 achterstand. In de rust doen we wat omzettingen, en we vinden o.a. Hans Bos terug in de spits, en Elbert Mooiweer in het doel
In de 2e helft gebeurt er van alles : overtredingen, gele kaarten, maar we scoren ook een gelijkmaker. Het is Allart, die vanuit het 16-meter gebied, raak schiet.
We vertrekken met 1 punt vanuit Hulshorst. Er waren fases in de wedstrijd dat we misschien meer hadden verdiend, maar we hadden ook zo maar kunnen verliezen…alhoewel we in de 2e helft wel de betere ploeg waren…Toch staan we nog op de 3e plaats op de ranglijst, met 13 punten uit 6 wedstrijden

Op zaterdag 3 december spelen we thuis. Om 14.00 uur is Unicum 3 de tegenstander, komt dat zien!

Man van de wedstrijd: Allart, toch een belangrijk doelpunt

Opmerking van de dag : Bij het wisselen van het keepershirt zegt Hans tegen Elbert: ‘Ik heb veel goeie verhalen over je gehoord’…..

Nadenkertje: Gaat DSV 3 de winterstop in, met een plekje in de top 3 ?