DSV geeft OWIOS goed partij: 2 – 0 nederlaag in Veluwecup

61

Zaterdag 20 augustus is er een begin gemaakt met de 11e Rabo Veluwecup. Een toernooi dat jaarlijks door DSV, ESC, ’t Harde of OWIOS wordt georganiseerd. Deze editie is s.v. ’t Harde de organisator en om 12.30 uur werd de eerste wedstrijd gespeeld. Dat was ESC – s.v. ’t Harde, de uitslag was 3 – 2.

Om 14.30 trapten DSV en OWIOS af voor hun eerste oefenwedstrijd dit seizoen. Zeker in de eerste 45 minuten hadden de trainers gekozen voor een sterk elftal, in de tweede helft werd er volop gewisseld, DSV trad met maar liefst 7 nieuwe mensen aan.

De ruststand was 2 – 0 in het voordeel van OWIOS, op dat moment een terechte voorsprong voor de Oldebroekers: meer balbezit, gevaarlijker en efficiënter. Hun eerste treffer was een onhoudbare klutsbal, de tweede leek een houdbaar schot, maar doelman Van Dorp dacht daar wellicht anders over…

De tweede helft een beter en agressiever spelend DSV en OWIOS slaagde er niet in om de voorsprong uit te breiden of om dominanter te zijn. DSV was gevaarlijker dan in de eerste helft, maar ook hun aanvallers troffen geen doel.