WVF maatje te groot voor DSV

61

Deze zaterdag had DSV een oefenwedstrijd gepland tegen tweede klasser WVF uit Westenholte. Weliswaar neemt deze ploeg daar een zeer bescheiden positie in, maar toch kwamen de oranjehemden er niet aan te pas.

Het grote verschil was wellicht het feit dat het leek alsof WVF continue met twaalf man speelde. Zij vonden elkaar erg gemakkelijk en bewogen voortdurend.

Bij DSV schortte het aan veel accuratesse. Zolang zij in balbezit was op de eigen helft vond WVF het wel prima, maar ook daarna werd het niet echt moeilijk voor de ploeg uit Westenholte. Dit kwam doordat eenmaal op de vijandelijke helft beland er teveel misging aan DSV zijde.
De ruststand brak aan met 0 – 3 en ook in de tweede 45 minuten werd de DSV goalie driemaal gepasseerd.

Maar er was ook goed nieuws: DSV heeft voor dit seizoen en het volgende weer een assistent-trainer voor de eerste selectie. Afgelopen week werden de papieren getekend waardoor Hendri Huenestein toetrad tot de technische staf en de vacature opvult van de naar PEC Zwolle vertrokken Kirsten Bakker. In DSV-kringen is Hendri zeker geen onbekende, bijna zelfs “Mister DSV” gezien zijn zeer lange staat van dienst bij DSV 1, DSV 2 en als trainer van DSV JO19. Een versterking voor de staf!

Tenslotte was er ook de terugkeer van een andere DSV-er in hart en nieren: na een ernstig ongeluk en nog midden in de revalidatietijd was Bertus Mouw in de rolstoel terug op sportpark De Haere. Hij stond even in het middelpunt van de belangstelling omdat DSV JO19 hem een cadeau aanbood.

Wij wensen Bertus vanaf hier een goed herstel toe en Hendr een waardevolle tijd voor hemzelf en voor DSV 1.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten