Waardige afsluiting seizoen DSV’61 1

61
afbeelding

Afgelopen zaterdag (18-7) heeft de eerste selectie dit vreemde seizoen op een leuke manier weten af te sluiten en daarbij de afscheidnemende stafleden en Henrick Blaauw op waardige wijze kunnen bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren.

Waardige afsluiting seizoen DSV'61 1

Het seizoen werd, inmiddels traditiegetrouw, afgesloten in het “privé cafe” van trouwe fotograaf Jacob van den Hoek. Hierbij werd het wederom fantastisch gemaakte jaarboek uitgereikt door voorzitter Ulbe Keegstra. Speciale dank dus richting Jacob voor het organiseren van deze avond en alle tijd die hij heeft gestoken in het maken van het jaarboek. Wederom een knap staaltje werk. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft Jacob ook nog eens zijn best gedaan op het afscheidscadeau voor de vertrekkende trainer Etie, assistent John en assistent scheidsrechter Karel. Ook willen wij als selectie hen via deze weg nogmaals hartelijk danken voor de fantastische en leerzame tijd!

Ook Henrick Blaauw nam deze avond afscheid van het eerste elftal, omdat hij wegens een zware knieblessure niet meer aan voetballen toekomt. Henrick kreeg een prachtig ingelijst shirt dat gesponsord werd door de Supportersvereniging Oranje Zwart. Dank daarvoor!

Ook al was het maar een half seizoen, ook dit seizoen zijn we geëindigd met, in dit geval, twee topscorers: Jeffrey Schreurs en Mark van Klompenburg, die beide respectievelijk goed waren voor 6 competitie doelpunten. Ook zij werden deze avond nog even in het zonnetje gezet.

Al met al een zeer geslaagde en gezellige avond!

De afgelopen weken hebben wij alweer eenmaal in de week mogen ruiken aan het nieuwe seizoen door te trainen met onze nieuwe trainer Wim Kroes. Nu nog even genieten van de vakantie en begin augustus gaat dan het nieuwe seizoen eindelijk weer beginnen.
Hopelijk tot dan!

Martijn Smals

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten