Voorzitter Ulbe Keegstra stopt

61

Ik had niet verwacht dat ik dit bericht ooit zou moeten schrijven, maar helaas rest mij geen andere keuze. Op dit moment laat mijn gezondheid mij dusdanig in de steek waardoor ik genoodzaakt ben per direct te stoppen als voorzitter bij DSV’61. Het herstel zal waarschijnlijk vele maanden in beslag nemen. Het gevolg hiervan is dat er voor mij, naast mijn dagelijkse werkzaamheden, er nauwelijks nog energie over blijft om DSV de noodzakelijke aandacht te geven. Dit is niet alleen frustrerend voor mij maar zeker ook niet goed voor DSV. Daarom is het beter voor zowel DSV als mijzelf dat ik stop. Hierdoor kan DSV verder en gezien de huidige tijd is dit zeker belangrijk.

Mijn werkzaamheden worden vooralsnog binnen het huidige bestuur verdeeld, mocht je ergens vragen over hebben dan kun je uiteraard terecht bij het desbetreffende bestuurslid.

Ik wil iedereen, medebestuursleden, leden, vrijwilligers en supporters bedanken voor het samen bouwen aan deze mooie voetbalvereniging en hoop voor iedereen dat de bal binnen niet al te lange tijd weer gaat rollen.

Ulbe Keegstra

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten