Vandaag het 60-jarig bestaan van DSV’61.

61

Een jubileumjaar waarin we allereerst terugkijken op een prachtige historie van een dorpsclub waarin we veel successen met elkaar hebben gevierd.
De club telt inmiddels meer dan vierhonderd leden en is daarmee ook de grootste vereniging in Doornspijk. Zeker het laatste jaar waarin we, grotendeels, fysiek niet aanwezig konden zijn door Corona weten de leden, trainers, staf, sponsoren, vrijwilligers en supporters hoe belangrijk DSV (persoonlijk) voor hen is. Voor de toekomst hebben we dan ook grote en ambitieuze plannen die we met elkaar willen realiseren, zowel op sportief maar zeker ook op andere gebieden laten we zien dat we een gezonde vereniging zijn met gezonde ambities. We zijn klaar voor de toekomst!

De laatste periode hebben we nagedacht over de invulling van het zestig jarige jubileum, alleen gooide corona keer op keer roet in het eten.
Op dit moment is er helaas geen gezamenlijke activiteit te organiseren voor de gehele vereniging zonder rekening te houden met de geldende maatregelen. Ook de presentatiegids van onze club wordt een jaar opgeschoven omdat alles simpelweg te onzeker is qua voetbal en er zodoende te weinig inhoud is om een gids te kunnen presenteren.

Om dit jubileum toch iets van een herinnering te geven heeft het bestuur in samenwerking met Klaver4Reclame en Mieke’s Sieraderie een mooie herdenkingsmunt ontwikkelt die op de website en social media zal worden gepresenteerd en dan ook te bestellen zal zijn.

Verdere jubileumfestiviteiten worden verplaatst naar een moment waar we dit als vereniging op een verantwoorde manier met elkaar kunnen vieren.

Van uitstel komt dan ook zeker geen afstel.

Het bestuur

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten