Vacatures binnen de vereniging / dringende oproep

61

Als voetballer, lid of regelmatige bezoeker van onze vereniging weet u dat DSV’61 draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er tientallen vrijwilligers actief die er voor zorgen dat pupillen, junioren en senioren met plezier kunnen voetballen.

Sommigen zijn actief in de kantine of als scheidsrechter, anderen als trainer, of jeugdleider.

Onze vrijwilligers maken het mede mogelijk dat onze leden elke week kunnen voetballen en gebruik kunnen maken van al onze mooie faciliteiten.

Zonder vrijwilligers geen voetbal
Dankzij de inzet van al deze vrijwilligers gaat het gelukkig goed met DSV’61 en komen er steeds weer nieuwe leden bij ons voetballen. Ondanks dit positief gegeven is er echter nog steeds een tekort aan actieve vrijwilligers en daarom doen we een beroep op U!
Voor iedere vrijwilliger is een passende klus te vinden, samen kijken we graag wat het beste bij jou past.

Na meerdere gesprekken met potentiele kandidaten door zowel de TC als het bestuur hebben we op dit moment de volgende concrete vacatures die urgentie hebben:

• Voorzitter
• Bestuurslid activiteiten
• Trainer 2e elftal
• Assistent trainer 1e elftal
• Trainer JO-19

We vragen aan ieder lid van DSV’61 om mee te denken over de invulling van deze vacatures, mocht een van bovenstaande vacatures niet passen bij jou, maar je wellicht wel iemand weet die deze vacature in kan vullen, voel je dan ook vrij om suggesties aan te leveren bij onze secretaris Johan Riezebos. secretaris@dsv61.nl / 06 1231 7055

Op dit moment zijn we bezig met het opzetten van een vrijwilligers commissie binnen de club, dit om een goed beeld te krijgen van ieder ouder en of lid om zodoende een goede spreiding te krijgen van de vrijwilligers taken binnen de vereniging.

Mocht je geïnteresseerd zijn om in deze commissie zitting te nemen en/of om dit in eerste instantie op te zetten, meldt je dan graag aan bij onze secretaris.

We zien graag jullie reacties tegemoet.

Bestuur & TC DSV’61

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten