Tweede oefenwedstrijd DSV’61.

61
afbeelding

Afgelopen dinsdagavond 18 augustus speelde DSV de tweede oefenwedstrijd. Tegenstander was BAS uit Biddinghuizen, tevens een tegenstander in de in september starten competitie. Onder leiding van scheidsrechter Schoonhoven waren de beide ploegen aan elkaar gewaagd, de beide keepers werden niet echt op de proef gesteld

In de tweede helft werd er volop gewisseld door beide trainers en in deze 45 minuten vielen de beide treffers. Eerst werd een schot van Johan Versluis dermate van richting veranderd dat de BAS-doelman het nakijken had, niet lang daarna werd het via een uitbraak op links met een kopbal gelijk. BAS kreeg nog een grote kans middels een strafschop om de 1 – 2 te maken, maar doelman Laurens Dekker stond zijn mannetje en stopte de penalty.

Bij DSV maakten ook Stefan Bakker, Gerrit Hoekert, Martijn Lieferink en Mark Versluis de eerste speelminuten.

Voor zover nu bekend is iedereen terug van vakantie en blessurevrij, kortom: het trainersduo Kroes/Bakker kan beginnen aan het ontwikkelen van een speelstijl binnen het aanwezige spelersmateriaal.

Zaterdag 22 augustus speelt DSV de derde oefenpot. Om half drie wordt er in Oldebroek afgetrapt tegen OWIOS.