Trainen vanaf 29 april weer mogelijk.

61
afbeelding

Afgelopen dinsdag zijn de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM omtrent de coronacrisis bekend gemaakt. Er mag vanaf 28 april a.s. weer gesport worden voor de leeftijdsgroepen tot 18 jaar.

Trainen vanaf 29 april weer mogelijk.

Vanuit de gemeente en het NOC-NSF zijn er richtlijnen opgesteld onder welke voorwaarden het sporten voor deze leeftijdsgroep weer kan starten. Deze richtlijnen zijn opgesteld voor de sporters, de ouders en ook voor de trainers en het bestuur. Hieronder de link naar deze richtlijnen voor de spelers en de ouders.

Richtlijnen voor ouders en verzorgers

Richtlijnen voor sporters

Richtlijnen veiligheid en hygiëne

Het verzoek aan alle spelers en ouders is om de richtlijnen die opgesteld zijn door het NOC – NSF te lezen en vooral om ook aan te houden.

Gezien de strenge voorwaarden die er gesteld zijn voor bijvoorbeeld het gebruik van kleedkamers en toiletten, is er besloten om de trainingen te laten starten op het trainingsveld en veld 3. Zodra de richtlijnen vanuit de gemeente en NOC-NSF worden versoepeld kan er ook weer op veld 2 worden getraind.

Omdat alle competities voor dit seizoen zijn beëindigd en er geen wedstrijden meer zijn, zal de nadruk van alle trainingen gericht zijn op bewegen en het plezier van sporten.

Buiten de leden van DSV kunnen ook vriendjes en vriendinnetjes aansluiten bij deze trainingen. Voorwaarde hierbij is wel dat zij zich vooraf melden bij de desbetreffende trainers. Zij moeten zich uiteraard ook houden alle gestelde richtlijnen.

In de aankomende dagen wordt er vanuit de TC meer informatie op de site geplaatst over de aanvangstijden van de verschillende teams zodat er op 29 april weer gestart kan worden met de trainingen voor de jeugd tot 18 jaar.

Veel plezier!

Bestuur DSV’61

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten