Start/familiedag seizoen 2024 – 2025

61

Zaterdag 24 augustus gaan we na de zomerstop weer los met voetballen!

Wij starten het nieuwe seizoen in de ochtend voor de jeugd en hun trainers.
De trainers worden om 09:00 uur ontvangen in bestuurskamer en drinken gezamenlijk een kopje koffie of thee en krijgen de laatste informatie om er een mooi seizoen van te maken.

De jeugdteams worden om 10:00 uur verwacht op het sportpark in de aangegeven kleedkamer. Zij zullen als team op de foto gaan en om 11:00 uur is er een estafettetraining waarin teams het (in leeftijd categorieën) tegenover elkaar gaan opnemen. Trek je trainingskleren aan!

Om 13:00 uur is het ochtendprogramma afgelopen.

Het is niet alleen een mooie startdag voor de spelers, maar ook een mooie gelegenheid voor ouders en leiders om elkaar te ontmoeten. De kantine is open vanaf 10:00 uur!

‘S middags zal er vanaf 14:00 uur een senioren/dames toernooi plaatsvinden en kunnen de kinderen zich uitleven op verschillende springkussens en meedoen met spellen.
Opgave voor het toernooi is van tevoren niet nodig. Iedereen, leden en niet leden vanaf 16 jaar zijn welkom om hieraan deel te nemen.
Kom tussen 13:00 en 13:30 uur en meld je bij de wedstrijdtafel!

Schijt je rijk zal op deze gezellige familiedag om 16:30 uur plaatsvinden. Heb je nog geen lot gekocht? Stuur dan een mail naar [email protected] of een bericht naar 06 14 51 45 89 en koop je lot en wie weet win jij wel …..

Om 17:00 uur zal zanger Willem van Hoorn voor een vrolijke noot zorgen en kan je tegen een kleine vergoeding vlees kopen voor op de bbq.

Op naar een mooi begin van het nieuwe seizoen!

Heb jij thuis nog voetbalschoenen of scheenbeschermers liggen die je niet meer past, maar nog prima in staat zijn? Wil je een ander er blij mee maken? Neem deze dan mee op de startdag en zet ze neer op de aangewezen tafel in de kantine. Ouders kunnen vanaf 11 uur kijken of er nog wat tussen zit en dit gratis meenemen… Wat overblijft zullen wij elders schenken…

Zonder vrijwilligers kunnen wij deze dag niet laten slagen.
Wil jij een handje helpen op deze gezellige familiedag?
Bij het opbouwen of opruimen, in de snackbar, achter de bar, bij de toernooitjes, alle hulp is welkom! Stuur een bericht of neem contact op met Anja Westerhuis 06-28897222.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten