Sponsoravond met Hans Kraay jr.

61

Dinsdagavond 17 januari heeft de sponsorcommissie haar sponsoren uitgenodigd op de Haere voor een gezellige avond met daarbij Hans Kraay jr. als spreker.

Deze sponsoravond was een mooie manier om de sponsoren van DSV’61 te bedanken en waardering te tonen voor de, in de meeste gevallen al jarenlange, financiële of materiële ondersteuning. Wilco Hofmeijer heeft vanuit het bestuur duidelijk aangegeven hoe belangrijk sponsoren zijn voor een vereniging. Sponsoren zijn een van de 3 belangrijke pijlers van een vereniging was zijn duidelijke boodschap. Roy Krooneman heeft vanuit de sponsorcommissie een presentatie gegeven over de besteding van de sponsorgelden, de groei van het aantal sponsoren en welke mogelijkheden er zijn in de verschillende sponsorpakketten.

Daarna was het woord aan Hans Kraay jr. Als voetballer stond Hans bekend om er regelmatig met gestrekt been in te gaan, maar als spreker staat hij nu vooral bekend om zijn vermogen het publiek te vermaken en te betrekken met zijn humor en satire. Dit heeft hij in alle facetten laten zien met zijn vele anekdotes en leuke verhalen.

Na de pauze nog een leuke quiz die gewonnen is door Edwin van Beekhuizen die daarmee een shirt van Mitchel Dijks, speler van Vitesse, heeft gewonnen.

Na afloop nog even napraten met een drankje en een hapje waarbij er teruggekeken kan worden op een geslaagde avond.

Sponsoravond met Hans Kraay jr.
Sponsoravond met Hans Kraay jr.
Sponsoravond met Hans Kraay jr.
Sponsoravond met Hans Kraay jr.
Sponsoravond met Hans Kraay jr.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten