Op zaterdag 1 juni, heeft DSV 3 de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen gespeeld. Op sportpark de Haere, is Zeewolde 6 de tegenstander. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt en we zien dat Zeewolde gebrand is op de winst. Wanneer zij nog 2 keer winnen, worden ze kampioen in de 4e klasse….

Na een minuut of 8 komen we op een 0-1 achterstand. Zeewolde bouwt een aanval in een hoog tempo op, en na enkele goede loopacties ligt de bal achter keeper Thijs. Thijs Markus is vandaag onze ‘gastkeeper’ en ook Lubbertus versterkt ons vandaag : bedankt mannen!

Wij counteren af en toe gevaarlijk, en krijgen wat kleine kansen, maar scoren niet. De uitslag wordt verdubbeld en Zeewolde komt op 0-2. Daarna lijkt de wedstrijd wat te kantelen…… Zeewolde mist een penalty, door een goede redding van Thijs. Zeewolde kiest ook wat meer voor de lange bal, en wij komen beter in onze duels. We komen terug tot 1-2 en 2-2, en er is nog een minuut of 15 te spelen. Met een gelijkspel kan Zeewolde geen kampioen worden, dus er volgt een spannend kwartietje. En ja hoor…..het is Alfred die het winnende doelpunt scoort. Na een goede uitbraak en sprint, prikt hij de 3-2 binnen.
Al met al een wedstrijd met allerlei ingrediënten, en met 3 punten!

Het seizoen zit erop. Vanaf deze plek wil ik alle (gast) spelers van DSV 3 bedanken, die dit jaar hebben meegedraaid. Het was, goed, gezellig en sportief samen werken!

Volgend seizoen, zien we DSV 3 terug op de velden, met tot nu toe, 3 wijzigingen in de selectie. Klaas-Jan haakt aan bij de selectie, en Jurrian en Cor hebben besloten om af te zwaaien bij DSV 3. Wij wensen u allen een goede zomerstop!

Man van de wedstrijd = Thijs (goede reddingen) en Alfred (winnende goal)

Opmerking van de dag = ‘’ Kom op scheids, het is nu 16.18 uur, en je zei bij 16.05 dat het nog 10 minuten speeltijd was…..  ‘’ ( Henri vindt het na een minuut of 90 wel mooi geweest…)

Nadenkertje = Hoe fit zien we DSV 3 na de zomer weer terug ?