Restaurant en Partycentrum De Haas nieuwe bordsponsor

61
afbeelding

Wanneer u iets te vieren heeft, is uw feest in goede handen bij Restaurant & Partycentrum De Haas. Al meer dan 50 jaar een begrip in Elburg en omstreken!

Lekker uit eten en al je feesten & partijen!

Zij zijn een echt familiebedrijf! Al meer dan 50 jaar staat de Familie Vos dag en nacht aan het roer om de vele feesten en partijen te verzorgen. Kwaliteit staat bij ze hoog in het vaandel. Daarom werken zij al jaren alleen met lokale toeleveranciers, met passie voor hun product.

Restaurant De Haas

Restaurant De Haas is de ideale gelegenheid voor jong en oud om lekker uit eten te gaan, te borrelen in het grand café of restaurant. Of om een terrasje te pakken. Ook zijn er volop mogelijkheden voor het vieren van allerlei feesten in één van de zes feestzalen.

U kunt zorgeloos genieten van uw feest, terwijl hun personeel u en uw gasten in de watten legt.

Omdat elk feest uniek is, worden arrangementen op maat gemaakt naar uw wensen en budget. Zij nemen ruim de tijd om dit samen met u te realiseren. De combinatie van hun service, kwaliteit en de unieke locatie maakt uw feest tot een ongekend succes!

Het moet goed georganiseerd worden en een dag zijn waar u lang met plezier op kunt terugkijken. Daarbij wilt u graag dat uw gasten er nog jaren over praten!

Het veelzijdige grand café van Elburg, van een kop koffie tot lekker uit eten

In het grand café bij restaurant De Haas is het heerlijk informeel verblijven. Bijvoorbeeld voor een kop koffie met iets lekkers erbij. Een uitgebreide lunch? Lekker borrelen op het terras? Of voor lekker Hollands dineren van de dinerkaart.

Aan de voorzijde is een heerlijk terras met uitzicht op de hoofdstraat van Elburg. Lekker onspannen in één van de loungebanken. Alle terrasstoelen zijn voorzien van relaxe terraskussens. Op het terras kun je lekker borrelen, lunchen en dineren (plate service). Terrasverwarming is aanwezig.

Het grand café heeft een centrale bar met wel 10 speciaal bier taps! Het speciaalbierencafé van Elburg! Maar ook voor een lekkere cocktail, frisdrankje of wijntje is het heerlijk toeven aan de bar.

Restaurant De Haas heeft een uitgebreide lunchkaart met heel veel belegde broodjes, uitsmijters, salades en andere lunchgerechten.

Uit de dinerkaart kan een eigen dinermenu worden samengesteld. De kaart heeft tal van voorgerechten, hoofdgerechten end desserts. Een uitgebreide keus voor iedereen.

Contactgegevens:

Jufferenstraat 21
8081 CP ELBURG
T: 0525-681737
E: [email protected]
www.restaurantdehaas.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten