Proat’n, rondrie’en of kuier’n

61

Meld je aan voor de autopuzzeltocht gezellig met je partner of gezin. Onderweg zijn er leuke opdrachten voor jong en oud.

Met elkaar in de auto, al navigerend en puzzelend over de Veluwe en langs de IJssel. Ga er samen even lekker op uit! Onderweg is er voldoende mogelijkheid om te stoppen en de omgeving te verkennen. De tocht is ongeveer 85 kilometer lang en brengt je op plekjes waar je wellicht nog nooit bent geweest.

De kosten zijn €15,- per auto en voor de sportieve fietser geldt een bijdrage van €5,- per fietser.

Vind je het wel leuk om gezellig wat te doen, maar doe je dat liever (hard)lopend? Meld je dan aan voor de (hard)looproute door de bossen en over de heide. De (hard)looproute is ongeveer 7 kilometer lang en kost €5,- per opgave.

Voor onderweg heb je de mogelijkheid om een lunchpakket te kopen. Er is keuze uit een eenvoudig pakket of een luxe pakket.

Het eenvoudige pakket kost €6,- en bestaat uit:
– Bolletje ham of bolletje kaas
– Krentenbol
– Roomboter
– Croissant met jam
– Stuk fruit
– Pakje appelsap of sinaasappelsap
– Flesje water

Het luxe pakket kost €8,50,- en bestaat uit:
– Croissant met jam
– Pistolet filet American gekookt ei of pistolet gezond of pistolet brie walnoten en honing
– Krentenbol
– Roomboter
– Stuk fruit
– Jus d’orange
– Flesje water
– Chocolade versnapering

Daarnaast krijg je na afloop de mogelijkheid om een lekker broodje hamburger te kopen en is er voor de kinderen een springkussen aanwezig.

Opgave voor beide activiteiten is vooraf verplicht. Dit kan tot en met 31 mei via svoz@dsv61.nl of 06 14 51 45 89. Bij deze opgave dien je tevens te vermelden of je één van bovenstaande lunchpakketjes wil bestellen voor onderweg. Dit kunnen er uiteraard meer dan één zijn.

Datum: 6 juni 2022 (Tweede Pinksterdag)
Start: 10:00-11:30 vanaf Sportpark De Haere
Uiterlijke binnenkomst: 15.30 uur

Tot 6 juni!

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten